Celebs

De mooiste verlovingsringen van celebs

Bijna elk meisje heeft een droomhuwelijk in gedachten, met alles erop en eraan… Natuurlijk hoort hier ook een geweldige verlovingsring bij! Naast dat wij hierover dromen, kunnen de celebs er ook wat van…

Zo ook onderstaande celebrities die vol trots hun verlovingsringen aan de wereld showen! Van opvallend, naar traditioneel en sommige heel modern. Oordeel zelf welke je de mooiste vindt!

De altijd goed uitziende Demi Moore draagt een klassieke ring om haar ringvinger, met een opvallend grote steen.

Josh Duhamel laat zien dat hij zeker smaak heeft, hij geeft zijn verloofde Fergie een subtiele verlovingsring, een blingbling steen met verder geen poespas.  

Russell Brand geeft zijn verloofde Katy Perry een mooie, antieke ring. Eén ding is zeker hij past goed bij haar en haar outfit!

Freddie Prinze Jr. geeft zijn verloofde Sarah Michelle Gellar een traditionele ring, denk aan een zilveren ring met een dikke steen in het midden. Eigenlijk altijd wel goed, toch?

Joel Madden weet wel van opvallen, hij geeft zijn verloofde Nicole Richie een subtiele ring, met een gigantische steen die zeker opvalt!

De ring van Christina Aguilera, heeft ook weer lekker veel bling bling.

Ryan Reynols vraagt zijn Scarlett Johansson met een subtiele, klassieke steen ten huwelijk.

Hayden Christensen houdt van ingetogen en fijn, dit zie je ook in de verlovingsring van Rachel Bilson terug.

Basketbalster Rony Parker geeft zijn Eva Longoria een traditionele ring, die weer een fascinerend grote steen bevat.

Hockeyspeler Mike Comrie vroeg Hilary Duff met een enorme joekel van een ring, ter waarde van ruim 1 miljoen dollar, ten huwelijk! Zeker niet slecht, daar zeg je toch geen nee tegen?!

Gitarist Rob Patterson vroeg Carmen Electra met een zwarte diamant ten huwelijk, erg apart!

Hoe groter de steen, hoe beter? Steeds komen de grote stenen terug. Michael Douglas moet dit ook hebben gedacht, hij vraagt Catherine Zeta-Jones met bovenstaande enorme steen ten huwelijk. Natuurlijk niet verkeerd, wie wil er nu niet zo’n geweldige ring dragen?!

Foto’s: Fabsugar

door Danique