Celebs

Padma Lakshmi

Padma Lakshmi werd op 1 september 1970 geboren in India. Ze staat vooral bekend als allereerste Indiase model, maar ze woont al sinds haar jeugd in de Verenigde Staten. Haar handelsmerk zijn niet haar lippen of haar mooie donkere huid maar een groot litteken op haar rechter bovenarm. Op 14-jarige leeftijd raakte ze in Malibu bij een ernstig auto-ongeluk betrokken waar ze dit litteken aan overhield. Op haar 20e is ze ontdekt in Spanje en niet zonder succes. Zo poseerde Padma onder andere voor Ralph Lauren, Roberto Cavalli en Emanuel Ungaro!

Nu presenteert & acteert ze, schrijft ze kookboeken en heeft Padma een eigen sieradenlijn. Reden genoeg dus om deze multifunctionele vrouw even onder de loep te leggen en te kijken naar haar fashion- en beautylooks!

Padma ziet er hier erg goed uit. Deze jurk maakt haar slank en is spannend door het lage decolleté en de slangenleren details. Padma draagt subtiele zilveren sieraden: armbanden en ringen in haar oren.
Haar haren zijn een paar tinten lichter dan wat ze normaal heeft en het is nonchalant in de krul gezet. Ook maakt het haar outfit een stuk sexier omdat het haar van Padma los zit. Verder draagt ze een nude lippenstift en zijn haar wimpers lekker dik aangezet en heeft ze een zwarte eyeliner boven haar oogleden.
Haar litteken is hier goed te zien, Padma schaamt zich er dan ook niet voor. "Ik hou van mijn litteken, omdat het mij de persoon maakt die ik nu ben. Het laat mij ook weten dat ik elke pijn kan overwinnen".

Deze foto is genomen op de Emmy Awards in 2009. Ze heeft hier een Griekse achtige stijl. Het detail, de rode bloementros bij haar middel, vind ik minder geslaagd. Het doet haar figuur niet veel goeds terwijl ze mooi slank is. De jurk vind ik verder erg mooi, en dan voornamelijk de details bij haar armen en de paarse kleur. De oorbellen die zij draagt zijn van haar eigen collectie.
Haar make-up is subtiel met een eyeliner boven haar ogenleden. Padma heeft een grote gevlochten knot op haar hoofd die de aandacht trek. Ik vind haar kapsel goed bij haar jurk passen, haar outfit is één geheel.

Deze foto is gemaakt op de rode loper. Ze draagt hier een zachte, lange satijnen jurk met een bijpassende tasje. Van mij had haar outfit wel wat spannender gemogen. Zo draagt ze alleen maar subtiele oorbellen en haar kapsel is ook wat gewoontjes. De kleur van deze jurk staat haar dan wel weer goed!

Hier is goed te zien dat Padma niet erg veel make-up gebruikt. Ze draagt wat mascara, lichte oogschaduw en foundation. De aandacht gaat vooral naar haar mond, ze heeft een mooie lach die goed geaccentueerd is met lipgloss. En ze heeft een grote bos donkerbruine krullen!

Dit is mijn favoriete foto van Padma. Ze straalt hier helemaal en ze ziet er lief uit met deze zwarte top met witte details. In het haar van Padma zit een slag die mooi om haar gezicht valt.

Wat vinden jullie van haar fashion- en beautylooks?

door Quirine

Foto’s: Fabsugar.com