Celebs

De stijl van Becka Diamond

Becka Diamond acteert, studeert en presenteert Nylon tv maar waar zij echt bekend mee is geworden is door haar kledingstijl. Ze is dan ook door Vogue uitgeroepen tot It girl!  

De kledingstijl van Becka is een mix tussen grunge, streetstyle en rock. Ze haalt haar inspiratie uit mensen als Patti Smith, David Bowie en Vivienne Westwoord. Haar favoriete designers zijn onder andere Balmain, Alexander Wang en Balenciaga. Becka heeft veel lef, ze is niet bang om iets te dragen wat haar omgeving misschien niet mooi vindt. En het staat haar dan ook allemaal erg goed..!

Becka draagt veel zwarte kleding met aparte en heftige accessoires. Zo zegt Becka: ‘Ik ben geen echte blondine, ik bleek mijn haar. Ik kwam er toen achter dat zwart erg goed combineert met blond haar. Verder hou ik ervan om alles in één tint te dragen. Het dragen van alleen maar wit is net zo geweldig als het dragen van alleen zwart. Maarja, New York is te vies om alleen maar wit te dragen.’
Becka heeft ook een toepasselijke tatoeage, ze heeft namelijk een ‘diamond’ op haar onderarm laten tatoeëren.

Laten we eens een kijkje nemen naar haar stijl:

Becka Diamond is helemaal hot in Amerika en daar wordt ze dan ook regelmatig uitgeroepen tot ‘girl of the month’.
Je ziet hier goed haar verschillende stijlen. Op de eerste foto ziet Becka er erg grungy uit door de capuchon die ze over haar hoofd draagt. Ik vind haar ring erg mooi, die zie je dan ook terug in outfit drie en vier. De tweede outfit had van mij wel wat spannender gemogen. Becka ziet er hier chic uit maar wel wat saai. Haar kapsel vind ik bij de derde outfit erg leuk. Ze draagt ook fantastische schoenen! De vierde outfit is mijn favoriet, een stoere lerenjas gecombineerd met een lief bloemenjurkje. Ik vind de lok voor haar ogen wel wat minder.

Bij deze outfit is haar tatoeage goed te zien. Eerlijk gezegd vind ik hem goed bij haar passen! Ook draagt ze de mooie turquoise ring weer. Ze heeft een simpel zwart jurkje aan maar door de stoere brede riem ziet ze er fashionable uit. De schoenen die Becka draagt had ik er zelf niet bij aangetrokken, maar daar trekt ze zich niks van aan.

Bij deze outfit komt goed haar streetstyle-kant naar boven. Ik vind het erg geslaagd! Haar gebleekte jeans is gescheurd en ze draagt er stevige schoenen onder met een hak. Ze draagt een simpel lang shirt maar door haar grote armbanden met spikes, ketting en tas is het één geheel.

Op deze foto staat Becka met haar vriendin en model Dree Hemingway. Een erg stoere look door de capuchon, grote bril en het lerenjasje.

Hier is Becka een echte rock-chick. Dat komt door het zwarte lerenjasje, pumps en clutch gecombineerd met rode lippen en nagels. Zelfs haar uitgroei past goed bij haar outfit!

Wat vinden jullie van deze It girl?

door Quirine