Celebs

De stijl van Teresa Palmer

Teresa Palmer is een Australische actrice. Zij is onder andere bekend geworden door de film December Boys; daar speelde Teresa, samen met Daniel Radcliffe, de hoofdrol. Ook is ze door Teen Vogue uitgeroepen tot It Girl.

Laten we eens kijken naar haar kledingstijl:

Teresa draagt hier een mooie pasteljurk van designer Jason Wu tijdens de New York fashion week. Ze draagt er geen sieraden bij zodat alle aandacht naar de jurk gaat. Van mij had ze wel een mooie ring mogen dragen om de outfit af te maken.

Teresa draagt een mooi geel jurkje met witte sleehakken. Door het vlechtje in haar haren ziet ze er lief uit. Behalve een subtiele armband, draagt Teresa er verder geen sieraden bij.

Dit is mijn favoriete outfit van Teresa. Ze draagt hier een creatie van designer Peter Som. De aandacht gaat naar de opvallende ketting met veel marine details. Haar make-up en kapsel is verder simpel gehouden.  

Teresa draagt hier weer een mooie outfit van designer Jashon Wu tijdens de New York fashion show. Vooral van haar schoenen ben ik helemaal fan, die passen goed bij haar outfit. Verder heeft ze een simpele zwarte clutch bij zich en draagt ze een subtiel goud armbandje die we al eerder bij haar hebben gezien.  

Teresa staat hier stralend naast tegenspeler Daniel Radcliffe. Ze draagt een opvallende gouden jurk met veel details. Leuk om te zien dat ze dat combineert met zilveren oorbellen en een ring. Het haar van Teresa ziet er hier fashionable uit. Teresa draagt hier een mooie nude nagellak. Helemaal geslaagd!

Wat vinden jullie van deze Australische beauty?

door Quirine