Celebs

Hunks in pak

Wij kennen ze allemaal van films, cd’s, optredens en van de rode loper. Bij dat laatste gaan wij hun goed kledingstijl even goed onder de loep nemen. Wat niks is zo sexy als een hunk in pak…

Robert Pattinson ziet er altijd knap uit maar zeker in dit navy blauwe pak van Gucci. Door zijn ongeschoren gezicht en openstaande blouse ziet Robert er nonchalant uit. Z’n lichtblauw blouse staat overigens erg goed bij z’n ogen. Wel ziet zijn haar er erg wild uit…

Usher ziet er goed uit in dit driedelige pak van Emporio Armani. Het contrast tussen de ruitjes blouse, stippen stropdas en de donkere knopen is erg gewaagd, maar eerlijk is eerlijk: het staat hem fabulous!

Taylor Launter speelt niet alleen in Twilight, hij heeft ook op de cover van Teen Vogue gestaan. Hij ziet er dan ook erg goed uit in die donkergrijze pak met een gestreepte stropdas. Van mij had alleen z’n haar wel wat minder braaf mogen zitten.

Justin Timberlake ziet er hier erg schattig uit met een spijkerblouse onder zijn pak en een strik in plaats van een stropdas. Normaal gesproken zou ik dit niet mooi hebben gevonden maar bij Justin kan het!

Zac Efron ziet er hier stijlvol uit. Opvallend is dat zijn broekspijpen skinny zijn!

Gossip Girl hottie Chace Crawford ziet er hier stoer en nonchalant uit in z’n pak. Wel wat saai, maar ach.. dat maakt bij hem niks uit!

En wat vinden jullie van deze hunks in pak?

door Quirine