Celebs

De stijl van Alex Curran

Alex Curran is de stijlvolle vrouw van voetballer Steven Gerrard. In dit artikel zie je haar leukste en mooiste outfits. Zo laten we je haar in joggingpakken, gala jurken en casual outfits zien. Neem gauw een kijkje..

-

Alex komt net van de kapper en ziet er super stylish uit in een zwarte skinny jeans, high heels, simpel shirt en om de outfit compleet te maken: een zwarte leren tas. Wat deze outfit vooral glamourous maakt, is het kapsel van Alex. Mooi…

-

Niet alleen ziet Alex er mooi uit in een galajurk, ook ziet ze er fantastisch uit in een joggingpak. Waarschijnlijk heeft dit ook wel te maken met het feit dat ze een superstrak figuur heeft. Nog net te zien, draagt Alex grijze Allstars bijpassend bij haar joggingpak.

-

Bij de Golden Age of Couture party verschijnt Alex Curran op de rode loper met een gewaagde jurk. Omdat de jurk aan de onderkant niet veel figuur laat zien, legt de jurk het accent op de taille van Alex en is er een diepe v-hals aan toegevoegd. Ziet ze er niet oogverblindend uit?

-

Alex koos bij de Pride of Britain awards voor een gebroken witte jurk. Er zitten veel details in de jurk (let vooral op de mouwen!). De rest houdt ze rustig met een zwarte panty, gelakte pumps en bijpassende clutch.

-

Bij de MTV Europa Music awards in een zwart/witte jumpsuit en zwart gelakte enkellaarzen. Om de outfit iets meer kleur te geven, draagt Alex een rode clutch in haar hand.

-

Op een wat grijze dag, draagt Alex ook vrij donkere kleuren. Ze houdt zichzelf warm met een zwarte bontjas. Een skinny jeans is altijd mooi.

-

Zoals al eerder te zien, merken we dat Alex in de avond vaak voor zwart of wit kiest. Dit keer koos ze voor zwart en natuurlijk staat het haar weer super.

-

Net bij de Primark geweest in deze stijlvolle outfit. Alex draagt een blauwe skinnyjeans, hoge, zwarte pumps met bijpassende bag die tegelijkertijd ook weer matched met haar leren jasje en een dun gestreept shirt.

door Shelley.

Foto’s: zimbio.com, soundoffcolumn.com