Celebs

De stijl van Stacey Rookhuizen

Stacey Rookhuizen ken je waarschijnlijk van het programma X Factor. Stacey zit daar als jury en begeleidt de meiden tot 26 jaar.

Maar waar Stacey vooral door bekend is geworden is dat ze op 16-jarige leeftijd haar eigen platenlabel Stacey Records heeft opgericht. Erg indrukwekkend! Maar waar wij vooral benieuwd naar zijn: wat is de kledingstijl van Stacey?

Ik laat het aan jullie zien:

Stacey ziet er hier simpel maar erg stylish uit. Zo draagt ze een mooie transparante blouse met daaronder een stoere jeans met pumps. Het kapsel van Stacey is simpel en de aandacht gaat voornamelijk naar haar ogen; die zijn erg mooi opgemaakt.

Stacey draagt hier een erg opvallende outfit. Ik ben er zelf niet zo weg van. De laagjes, kleuren, strikjes en de legging maken het geheel overdone. Van haar schoenen ben ik wel fan, het lijken wel kunstwerkjes. Ook de make-up van Stacey vind ik geslaagd.

Close-up van de schoenen

Stacey heeft gekozen voor een nieuwe haarkleur: platinablond. Het is getoupeerd en strak naar achteren gebracht. Hierdoor ziet Stacey er streng uit. Haar outfit is volledig zwart maar zeker niet saai! Op het eerste gezicht lijkt het alsof Stacey een coltrui draagt met een rokje maar als je langer kijkt, zie je dat het rokje is vastgestikt aan het truitje. Ik vind het erg mooi! De clutch met de bijpassende hakken maken haar outfit compleet.

De outfit van Stacey is erg stijlvol alleen hoe Stacey zelf op de foto staat, ben ik niet van onder de indruk. Maar afgezien van haar blik, vind ik haar outfit geslaagd. Stacey draagt een roze blazer van een glimmende stof afgemaakt met een grote strik en omgeslagen mouwen. Haar pumps maken haar outfit compleet.

Op de première van Mary Poppins de musical trok Stacey de aandacht van veel mensen. Ze liep namelijk over de rode loper met Viktor en Rolf aan haar zijde en dat was niet het enige, Stacey droeg ook een prachtige creatie van hen. Erg gewaagd!

Het valt me op dat Stacey vaak voor de juiste schoenen gaat, meestal zijn het elegante pumps met een hoge hak. Ook deze vind ik weer erg mooi. Haar pluizige truitje vind ik minder, al ziet het er wel lekker warm uit!

Met deze jurk maakt Stacey zeker een entree! En het staat haar nog goed ook.

Wat vind jij van de kledingstijl van Stacey?

door Quirine