Celebs

Heidi Montag: van natural beauty tot plastic barbiepop

Heidi Montag kennen we natuurlijk allemaal van de realityserie ‘The Hills’ van MTV. Heidi en haar geliefde (?) Spencer Pratt zijn nogal dol op alle media aandacht en lijken dan ook telkens iets nieuws te bedenken om weer in de spotlights te komen.

Toch wel heel opvallend zijn de bijna ontelbare operaties die Heidi op haar 23 jarige leeftijd al achter de rug heeft. Wie haar een beetje heeft gevolgd weet dat Heidi getransformeerd is in een compleet andere vrouw. Kijk mee hoe een natural beauty veranderde in een plastic barbiepop…

heidi

Heidi in 2006. What a natural beauty!

heidiplastic.jpg

Heidi in 2007. Heidi heeft hier haar eerst operaties achter de rug: een borstvergroting, lipcorrecties en een neuscorrectie.

heidiplastic.jpg

Heidi in 2008 voordat ze besluit haar 10-delige operatie te ondergaan.

heidiplastic.jpg

heidiplastic.jpg

Kreeg ze inkoopkorting bij de plastisch chirurg? Heidi ondergaat in 2009 tien operaties op één dag. Wat heeft ze allemaal laten doen? Botoxinjecties in haar voorhoofd en fronsgedeelte van haar gezicht, tweede neuscorrectie, vet injecties in haar kin en lippen, kin verkleining, nek liposuctie, oorcorrectie, borstvergroting, liposuctie op heupen en dijen en een silicone implantaat in haar derrière.

heidiplastic.jpg

Na het zien van deze foto’s kan ik alleen maar denken: waarom? Ze was zo’n mooie vrouw. Heidi zegt de ene keer dat ze er naar streeft om het perfecte lichaam te hebben omdat ze dan pas tevreden met zichzelf kan zijn, de andere keer verwijt ze het aan de industrie waar ze in zit. Ik denk persoonlijk dat Heidi een beetje aan het doordraaien is. Zo liet ze onlangs weten nog niet helemaal tevreden te zijn met haar lichaam. Ze wil namelijk ook nog erg graag haar F-cup upgraden naar een H-cup. De H, van Heidi….. Wordt vervolgd?

Foto’s: Zimbio en People

door Anne van Laarhoven