Celebs

Celebs met zichtbare lingerie

Waarom zou je mooie lingerie alleen voor jezelf houden? Zichtbare lingerie is al een tijd een trend in de modewereld. Niet alleen op de catwalk is het regelmatig te zien, maar ook bij de celebrities. Kijk maar mee en vertaal het naar je eigen stijl!

Miley Cyrus is gezien met een zwarte bh onder een gehaakt truitje. Ze combineert het stoer: een olijfkleurige jas, zwarte tas, rode nagels, en zilveren sieraden.

Iemand die zeker niet in dit lijstje mag ontbreken is Rihanna. Bij de Fashion Week in Parijs is zij meerdere keren met zichtbaar lingerie gezien. De eerste foto is genomen bij de show van Chanel, de tweede foto bij de show van Jean-Paul Gaultier en de laatste bij Balmain.

Iemand die al lang voor deze trend zichtbaar lingerie draagt, is Dita Von Teese. Ze draagt hier een bustier van Christian Dior gecombineerd met haar, bekende, rode lippen, nagels en prachtige Louboutins.

Kim Kardashian draagt hier een super strak jurkje, geïnspireerd op het korset. Ze droeg dit terwijl ze uiteten ging met haar moeder.

Kate Bosworth draagt hier een jurk van Preen waarin de bh al vast zit. Het is een geprinte bh met een gele achterkant.

Taylor Momsen wordt regelmatig gezien met hoge kniekousen met jarretels. Erg gewaagd!

Katy Perry droeg deze opvallende jurk op het Coachella festival. Eigenlijk is het niet echt een jurk, meer een halter bh die verbonden is met een rokje.

Lindsay Lohan heeft gekozen om een wit korset over haar witte shirt te dragen.

Niet iedereen zal voor een rode hipster kiezen en zeker niet om die óver je legging te dragen. Maar Christina Aguilera gaat ervoor!

Leono Lewis combineert het korset van Vivienne Westwood op twee manieren: chique voor een feestje en casual voor een optreden.

Victoria Beckham heeft deze trend wel heel letterlijk genomen. Ze loopt namelijk rond in bijna alleen maar een korset.. Gedurfd is het zeker!  

Amber Rose, liefje van Kanye West, zien we eigenlijk alleen maar in opvallende en aparte outfits. Nu ook! Op de eerste foto draagt ze een simpele zwarte bustier, op de tweede foto een jurkje dat geïnspireerd is op de bustier en op de derde foto eigenlijk alleen maar een bh.

Ga jij ook mee in deze trend?

door Quirine

Bron foto’s: Zimbio.com