Celebs

De stijl van Christian Serratos

De nieuwe it-girl Christian Serratos werd geboren in Californiƫ, op 21 september 1990. Al op jonge leeftijd wist Christian dat ze actrice wilde worden, nu wordt ze vooral als Angela Weber uit Twilight herkend. Maar: hoe ziet haar kledingstijl eruit?

In het kort over Christian Serratos

Christians familie wist maar al te goed dat de kleine Christian later de showbizzwereld in zou gaan. Al van jongs af aan entertainde ze elke avond haar familie door een televisieshow na te bootsen. Daarnaast had ze ook een grote passie voor dans (ballet) en kunstschaatsen.

Op zevenjarige leeftijd begon Christian als model en op achtjarige leeftijd speelde ze al in haar eerste commercial. Later kreeg ze een acteerrol als Suzie Crabgrass in Nickelodeon’s “Ned’s Declassified School Survival Guide” (2004). Daarnaast verscheen ze ook in “7th Heaven”, “Hannah Montana” en ze was twee keer te zien in “Zoey 101”. In 2006 had ze ook een rol in de Disney Channel Original Movie “Cow Belles".

Maar nu staat Christian vooral bekend als Angela Weber in Twilight, een onopvallend meisje die steeds dichterbij Bella komt te staan. Daarnaast heeft Angela stiekem een oogje op Ben, die uiteindelijk ook voor haar valt. Haar rol in Twilight maakt haar met de dag populairder. Daarnaast heeft de campagne van Peta: “I’d Rather Go Naked Than Wear Fur” haar populariteitsgehalte ook nog een extra boost gegeven. Echt geweldig dat zij haar lichaam voor zo’n campagne leende. Wat duidelijk aan de campagne af te zien is, is dat ze een fervent dierenliefhebster is. Ze heeft vier mini poedels, genaamd: Johnny Cash, Gigi, Uffie en Gorrilla. “Ik ben altijd al tegen het slachten en eten van dieren geweest. Ik begrijp niets van het dragen van een karkas,” vertelde de Twilight ster aan OK magazine.

Wat vinden jullie van haar stijl?

Foto’s: justjaredjr.buzznet.com

door Danique