Celebs

Vanessa Hudgens’ stijl door de jaren heen

Vanessa Hudgens groeide uit van schattig meisje tot een waar stijlicoon. Check Vanessa’s style door de jaren heen, en oordeel zelf!

Vanessa Hudgens

2004: Vanessa op de verjaardag van actrice Amanda Bynes.

Vanessa Hudgens

2004: Hier staat ze op de foto op een van haar eerste grote premières. Vanessa combineert zilveren accessoires met een bubble gum pink dress. Ze komt jong, schattig, en meisjesachtig over.

Vanessa Hudgens

2005: Vanessa houdt het fris en jong met deze zebraprint en gebloemde jurk.

Vanessa Hudgens

2006: Vanessa koos voor een lichte jeans met een zalmroze shirtje bij de première van Over the Hedge en verschijnt hiermee op de rode loper.

Vanessa Hudgens

2006: En een paar maanden later wordt Vanessa gespot in een wit jurkje met een peace-ketting. Dit is op de American Music Awards van 2006.

Vanessa Hudgens

2007: De HSM-ster showt haar veelzijdigheid en trekt een nauwsluitend cheetah-print jurkje aan voor de Young Hollywood Awards.

Vanessa Hudgens

2007: Bij de première van HSM 2. Vanessa showt hier haar sexy kant, en verschijnt in een lange rode jurk. Alleen ontbreekt Zac nog aan haar zijde..

Vanessa Hudgens

2008: Vanessa Hudgens gespot in New York. Geen lintjes, jurkjes met een leuk printje.. meer een lady-like style.

Vanessa Hudgens

2008: Hier wordt ze gespot in een zwart jurkje bij de Young Hollywood party.

-

2010: In een prachtige Reem Acra minidress, met een metallic Ferragamo tasje en zilveren Jimmy Choo sandals op de L.A. premiere van de film Charlie St. Cloud (waar Zac Efron de hoofdrol in speelt!). Wauw, ze is echt uitgegroeid tot een prachtige Hollywood ster.

Wat vind jij van Vanessa?

Foto’s: Seventeen

Door Suria