Celebs

Taylor Momsen over haar kledingstijl

De Amerikaanse actrice en zangeres Taylor Momsen werd door X17 Online kort geïnterviewd over haar kledingstijl en het ontslaan van haar styliste. Zoals jullie misschien wel weten staat Taylor vooral bekend om haar classy meets funky looks en natuurlijk niet haar aparte combinaties te vergeten. Je kunt wel zeggen dat alles wat ze leuk vindt, ook echt draagt. Het maakt haar niets uit hoe anderen over haar denken, als ze zichzelf er maar prettig in voelt.

Onlangs hebben we al een artikel over haar zangcarrière geschreven en over haar looks, je kunt duidelijk zien dat ze hierin zeker gegroeid is. Hieronder nog even een korte opfrissing van haar stijl nu en natuurlijk de twee filmpjes!

Travel style: een nonchalant, oversized vest, lichte skinny, stoere boots en de vele kettingen zorgen voor een perfect totaalplaatje!

Dit strakke, zwarte jurkje kan Taylor perfect hebben. Verder heeft ze het goed gecombineerd met een stoer jack, smokey eyes, een ketting waar een kruis aan bungelt en stoere enkellaarsjes.

100 procent girly is niets voor Taylor, dat zie je hier ook duidelijk in haar outfit terug. Een prachtige jurk, gecombineerd met een stoer jack, studded clutch en killer heels.

De gehaakte panty had van mij niet gehoeven, maar verder is het duidelijk dat ze oog heeft voor detail. Aangezien de lipstick met haar rokje matcht.

Hier neigt ze toch weer meer de girly kant op te gaan, maar de stropdas en het leren jack geven weer een stoere twist aan het geheel. Niet erg in dit geval, aangezien ze het goed kan hebben.

Ben je benieuwd naar de filmpjes? Check dan wat ze zelf over haar kledingstijl zegt en over het ontslaan van haar styliste!

Bron: ladychameleon.com.au en justjared.buzznet.com

door Danique