Celebs

De stijl van Willow Smith

Willow Smith kennen we allemaal als de dochter van acteur Will Smith die ook een rol had in de film ‘I am legend’. Willow is nog maar 9 jaar oud maar wordt nu al veelbesproken om haar looks. Voor haar leeftijd een opzienbarende verschijning met een goed gevoel voor stijl. Haar stijl is stoer, rocky en lekker eigenwijs. Ik zie hier een kleine Rihanna….

Willow Smith

Willow samen met haar moeder bij een fotoshoot. Gaaf jasje!

Willow Smith

Willow tijdens de fotoshoot.

Willow Smith

Willow aan het signeren. Haar kapsel heeft ook wel wat weg van dat van Rihanna. Stoer!

Willow Smith

Durf heeft ze zeker. Zelfverzekerd loopt Willow over de rode loper van top tot teen in dierenprint en een harembroek als eyecatcher.

Willow Smith

Op de Kid’s Teen Choice Awards met weer een zeer gedurfde outfit.

Willow Smith

Een lekker rocky outfitje met een opvallende legging. Ze weet duidelijk wat ze mooi vindt!

Willow Smith

Maar ze laat zich ook wel eens van haar classy kant zien. Wauw!

Naast haar geweldige stijl heeft ze nog meer noten op haar zang. Samen met haar oudere broer, die de hoofdrol vertolkt in the Karate Kid, zijn de jeugd ambassadeurs van ‘Projects Zambia’ die kinderen met AIDS in ontwikkelingslanden helpt. Daarnaast heeft ze al kleine rollen gehad in bijvoorbeeld I Am Legend, Kit Kittredge: An American Girl, Madagascar: Escape 2 Africa, Merry Madagascar en True Jackson en ook nog eens genomineerd voor de ‘Annie Awards’ en ‘Young Artists Awards’, die ze in 2009 ook won. You go girl!

Wij zijn benieuwd wat er van deze jongedame nog allemaal gaat komen.. We houden haar goed in de gaten! To be continued……

Door Anne van Laarhoven

Foto’s: Zimbio.com