Fashion

Easy Does It van Bart Aalbers

De naam van het project “Easy Does It” doet je bijna denken dat het gemakkelijk is om een leuke tas of kussensloop te ontwerpen. Waarschijnlijk is niets minder waar, maar de 23-jarige Bart Aalbers uit Rotterdam heeft het toch geflikt. Eigen ontworpen tassen, t-shirts en kussenslopen met een super uniek ontwerp!

Via zijn eigen site (www.bartaalbers.com) kom je te weten wat Bart allemaal uitspookt. En dat is veel! Bart tekent alles zelf en werkt het vervolgens uit met zijn computer. Hij ontwerpt websites, heeft een aantal albumhoezen in elkaar geknutseld, verzint de leukste ideeën voor T-shirts en heeft zelfs een aantal designs voor kussenslopen.

Maar het leukste item dat Bart verkoopt is toch wel de “Easy Does It” tote bag. Inmiddels ook al gepubliceerd in het blad 101 Woonideeën en volgens ons een van de wannahaves voor aankomende lente!

Gebruik deze tas om stylish je boeken te dragen of gewoon voor een bezoekje aan de stad. Hoe je het ook wendt of keert: zijn stijl is uniek en de tote bag moet je hebben!

Je moet er wel wat geld voor over hebben om jong talent in huis te halen. De tas en overige items zijn te koop vanaf 20 euro op: www.envelop.eu/shop/articles/details/p/easy-does-it-4

door Lara Steenvoorden