Celebs

De stijl van Drew Barrymore

Een actrice die langzamerhand bij het decor hoort in Hollywood is Drew Barrymore. Je kent haar misschien nog wel als schattige kleuter in E.T. Na het succes van deze film is het wat minder gegaan met Drew (drugs, drank), maar dat behoort nu allemaal tot het verleden.

Tegenwoordig speelt ze in de leukste films (50 First Dates, He’s Just Not That Into You, etc.), is ze in 2007 uitgeroepen tot de mooiste vrouw van de wereld en is ze happy in love met Justin Long.

De stijl van Drew is er ook wel eentje die wat aandacht verdiend. Op de rode loper verschijnt ze in mooie jurken en in haar vrije tijd kiest ze juist voor leuke casual outfits. Bekijk hieronder de stijl van Drew.

Bij officiele gelegenheden ziet Drew er altijd uit om door een ringetje te halen. Mooie jurken, bijpassende pumps en haar kapsel en make-up op en top verzorgd.

 

In haar vrije tijd draagt ze juist het tegenovergestelde van haar rode loper outfits. Dan heeft ze een casual look waarin ze van alles draagt: All Stars, sneakers, poncho’s. Het staat de actrice hartstikke leuk!

 

Wat vind jij van Drew Barrymore en van haar stijl?

Door Gabriella

Bron: The Fashionspot, DrewBarrymore.com, JustJared