Celebs

De stijl van Natalie Imbruglia

In de jaren negentig brak Natalie Imbruglia door met het nummer Torn. Na deze succesvolle periode werd het stil rond Natalie, totdat ze terugkwam als actrice in de Johnny English film samen met Rowan Atkinson a.k.a. Mr. Bean. In 2009 is haar laatste album uitgekomen waarbij ze hulp kreeg van niemand minder dan Chris Martin van Coldplay.

Natalie Imbruglia is op 4 februari 1975 geboren in Sydney. We kennen haar vooral als zangeres die in 1997 doorbrak met het nummer Torn. Maar wist je dat Natalie daarvoor als actrice actief was? Net als Kylie Minogue speelde ze in de Australische soapserie Neighbours!

Torn werd een van de best verkopende singles alles tijden in Groot-Brittannië met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren.

Op haar nieuwe cd, Come to Life, staan drie nummers die Chris Martin heeft geschreven. Een van deze drie nummers noemt Chris Martin zelfs het beste nummer dat hij ooit heeft geschreven!

Ondertussen is Natalie alweer vijftien jaren actief in de showbizz en in de loop van deze jaren heeft de zangeres ook qua stijl niet stil gezeten. Zo is ze van kort haar naar lang haar gegaan en weer terug naar kort. Ook haar kledingstijl van de zangeres/actrice is de afgelopen jaren flink veranderd…

Juni 1998: MTV Movie Awards.

Mei 2001: Première Pearl Harbor in Londen.

Mei 2004: Première van Shrek 2 op het Cannes Film Festival.

Maart 2005: MTV Music Awards in Australië.

Februari 2006: BAFTA Awards.

Juli 2006: Première van Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest in Londen.

December 2007: Opening van een winkel in Sydney.

Februari 2008: Love Ball Gala Dinner.

Februari 2009: Elle Style Awards.

Mei 2010: Premièere van Robin Hood op het Cannes Film Festival.

Mei 2010: Cocktail party van Giorgio Armani op het Cannes Film Festival.

Juli 2010: Persbijeenkomt voor het nieuwe seizoen van X-Factor in Sydney.

Wat vind jij van de stijl van Natalie Imbruglia?

Door Gabriella

Bron: Fabsugar