Fashion

Low-Back-Strap

Als je een belangrijk feestje hebt, zoals een gala, spoken er dagenlang van tevoren vragen door je hoofd. Wat voor jurk moet je dan aan? Welke kleur? Wat voor accessoires? Niet alleen dit is belangrijk voor een perfecte outfit! Denk ook zeker aan je ondergoed…

Onder sommige jurken zijn niet alle bh’s even mooi, neem nou een strapless jurk. Een bh met bandjes kan je dan beter niet doen. Van de strapless bh’s heeft iedereen wel eens gehoord en deze zijn dan ook niet zo moeilijk te vinden (check H&M, Hunkemöller, Livera, V&D…). Maar wat als je een géweldige jurk vindt met een open rug? Dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om geen bh te dragen, maar er zullen meiden zijn, zoals ik, die deze optie liever achterwege laten. Maar wat moet je dan? Gewoon je bh laten zien, of toch kijken voor andere mogelijkheden?

Je hebt natuurlijk de plak bh’s, maar of dit heel de avond op en top blijft zitten is ook maar de vraag. Na wat surfen op het web kwam ik erachter dat er een perfecte oplossing bestaat voor het ‘open rug jurkje’: de Low-Back-Strap! Dit is een heel eenvoudig dingetje dat je zo aan je eigen bh kan klikken. Kruis de siliconen straps vanuit je bh over je rug en maak ze vervolgens weer vast. Moeilijker is het niet! Ook snijden de bandjes niet in je rug, omdat het gemaakt is van siliconen. De low-back-straps zijn onder andere te koop bij de Hunkemöller voor €9.95 en online voor €8.95.

Mijn jurk zal dus een open rug hebben en hiermee kan ik niet wachten totdat het zover is!
 
Door Naomi