Celebs

De kledingstijl van de Glee dames

De drie leading ladies van Glee, Rachel, Quin en Emma, hebben allemaal hun eigen stijltje in de serie. In reallife zijn ze minder nerdy, en daarom heeft Girlscene de 2 stijlen naast elkaar gezet om te vergelijken!

De kledingstijl van de Glee dames

Emma Pillsbury

In Glee: Deze studentenbegeleider ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar dan wel op de extreem nette manier. Emma draagt bijna altijd een strakke rok op knie lengte. Een shirt met een hoge sluiting en schattige vestjes. Ook blousjes zijn bij Emma veel terug te vinden.

glee dames

glee damesJayma Mays (Emma Pillsbury in Glee) in reallife.

De kledingstijl van de Glee dames

Rachel

In Glee: Rachel is het beste voorbeeld in de serie van een echte Gleek. Met haar geruite rokjes en gebreide vestjes is ze het boegbeeld van de nerds. Al denkt ze zelf van niet. En eerlijk is eerlijk, wij zijn ook best weg van haar stijl.

glee dames

glee dames

Lea Michele (Rachel in Glee) in reallife.

De kledingstijl van de Glee dames

Quinn

In Glee: Ook al loopt ze meestal rond in een cheerleader outfit, Quinn heeft daarnaast haar eigen lieve stijl. Met zachte kleuren zoals licht roze en wit is ze een echte All American Girl. Het enige probleem met Quinn is dat ze zwanger raakte… Maar geen reden om haar stijl te veranderen. In Quinns kledingkast vind je vooral jurkjes en blousjes.

glee dames

glee dames

Dianna Agron (Quinn in Glee) in reallife.

Wat vind jij van de Glee dames? Haal jij inspiratie uit hun outfits?

Bronnen: Wetpaint.com, Collegefashion.com

Door Marit