Celebs

De it-girls van 2011

Deze meiden zijn nog niet super bekend bij ons, maar daar gaat dit jaar hoogstwaarschijnlijk verandering in komen. Dit zijn namelijk de it-girls van 2011.

2011it1

Kat Graham
Deze actrice uit Vampire Diaries weet op de rode loper op te vallen. Ze staat bekend om haar bijzonder gecombineerde en felgekleurde outfits. Ze timmert hard aan de weg als zangeres dus we gaan vast nog veel van haar horen, en zien.

2011it2

Amber Riley
Deze Glee-actrice kan niet alleen een aardig deuntje zingen. Ze laat vooral zien dat je met een maatje meer ook volgens de laatste trends gekleed kunt gaan.

2011it3

Chloe Moretz
Als we alleen naar de foto’s hadden gekeken, hadden we nooit geraden dat Chloe nog maar dertien jaar oud is. Ze is nu al dol op mode en doet het ook al aardig goed als actrice. Ze speelde onder andere in Let Me In en Kick-Ass.

2011it4

Elle Fanning
Inderdaad, Fanning, het zusje van Dakota Fanning. Net als haar zus acteert Elle, en net als haar zus houdt Elle ook van fashion. Ze draagt geen lullige labels, maar kiest voor Valentino en Marchesa.

2011it5

Zoe Kravitz
Dit is inderdaad de dochter van. Ze is als model al het gezicht geweest voor de geur van Vera Wang, Princess. Maar ze schitterde ook in de campagne van Alexander Wang. Behalve een mooi koppie, weet ze ook haar outfits goed te kiezen.

2011it6

Emma Watson
Het kleine meisje uit Harry Potter staat anno 2011 bekend om haar fashion taste. Jarenlang was ze zelfs het gezicht van Burberry. Wij zien Hermelien Griffel er niet meer in terug!

2011it7

Emma Stone
Mooi is ze zeker met haar jaloersmakende rode lokken. Maar deze actrice weet alles elegant te combineren; zelfs in een leren jurk ziet ze er uit als een poppetje.

2011it8

Willow Smith
Haar eerste single Whip My Hair is een groot succes en ook haar kledingsmaak krijgt veel (positieve) aandacht. Willow is pas tien jaar oud maar weet heel goed wat ze wil. Zelfs met haar kapsels laat ze zien hoe eigenwijs ze wel niet is.

Wie is jouw favoriete it girl?

Door Esmée

Bron: mtv.com