Celebs

5 trends geïnspireerd door Mary-Kate en Ashley Olsen

Op 13 juni werden de zusjes Mary-Kate en Ashley Olsen 25 jaar. Al van jongs af aan staat deze fashionable tweeling in de spotlight. Na de kleine Michelle te hebben gespeeld in Full House hebben de zussen inmiddels heel wat rollen op hun naam staan en zelfs een eigen kledinglijn.

Als baby’s speelden zij al in de bekende televisieserie Full House. Zij hebben in meer dan 15 films gespeeld en hun vermogen wordt geschat op 800 miljoen dollar, niet mis dus. Hieronder zie je nog een filmpje van de twee in hun jongere jaren, heel schattig!

Mary-Kate en Ashley zijn niet alleen bekend om de vele films waar ze in hebben gespeeld, maar ook om hun vernieuwende stijl. Ondanks dat ze extreem veel op elkaar lijken, hebben ze allebei een eigen stijl. Zij zijn verantwoordelijk van het zetten van meerdere trends.Vaak worden de zusjes gespot met een nieuw item en dan duurt het niet lang voordat andere celebs volgen. Hieronder zie je 5 trends die geïnspireerd zijn door de Olsen twins.

trends olsen twins

De tweeling staat bekend om het dragen van grote zonnebrillen en dit is dan ook een trend die zij hebben doorgegeven aan bijvoorbeeld Khloe Kardashian.

trends olsen twins

De Olsen gezusters zijn als één van de eerste met deze Balenciaga bag gespot. Vele sterren volgden hen en ook Nicole Richie kan niet meer zonder deze tas.

trends olsen twins

De borstelige volle-wenkbrauw-trend komt ook van de twee zusjes, die van nature eigenlijk al wat dikkere wenkbrauwen hebben. Keira kan er ook wat van…

trends olsen twins

De zussen weten precies hoe je met een accessoire je outfit op kan fleuren, zoals ook met deze sjaals. Vanessa Hudgens kopieert de look en het staat haar beeldig.

trends olsen twins

De tweeling is niet erg geliefd bij de organisatie PETA (deze zijn fel tegen het dragen van echt bont), omdat zij meer dan eens zijn gespot in bontjassen. Maar dat maakt Kim Kardashian helemaal niet uit, zij doet namelijk gewoon vrolijk mee.

Wat vind jij van de Olsen twins en hun stijl?

Bron/beeld: styleite.com

Door Myrre