Celebs

De stijl van Diane Birch

Zangeres Diane Birch is slechts 28 jaar en enorm succesvol. Je kent haar wellicht wel door haar singles Nothing But A Miracle of Too Soon To End die ze samen zong met Alain Clark. Diane, die er altijd tiptop uitziet, geeft je nu een kijkje in haar kledingkast. En vooruit, ze laat ook nog een stukje van haar appartement zien.

Diane samen met Alain Clark

stijlvandiane

“Als kind heb ik in veel landen gewoond. Zo emigreerden we toen ik nog jong was naar Zimbabwe, Zuid- Afrika, Australia en Amerika. Hierdoor heb ik veel van de wereld gezien en heb ik veel stijlen leren kennen. Ik draag dan ook van alles, zoals deze kaftan. Ik vind het echt een geweldig kledingstuk. Door mijn tijd in Afrika ben ik ook dol op felgekleurde kleding.”

stijlvandiane

Diane woont op het moment samen met haar vriend in een appartement in New York, maar gezelschap was vroeger niet altijd vanzelfsprekend voor haar. “Doordat ik als kind zo vaak ben verhuisd, moest ik vaak weer afscheid nemen als ik eenmaal vrienden was geworden met andere kinderen. Hierdoor ben ik een beetje mijn eigen wereldje gaan creëren en was vooral mijn eigen fantasie mijn gezelschap als ik me alleen voelde. Dat heeft me wel gevormd tot de artiest die ik nu ben.”

stijlvandiane

“Ik vind het heerlijk om de truien van mijn vriend te dragen.”

stijlvandiane

Vijf kledingstukken waar Diane echt niet zonder kan:
1. “Ik ben dol op hoeden en heb er altijd eentje bij me in mijn tas.”
2. “Ik heb een oud verrafeld T-shirt waar ik het liefst altijd in slaap. Deze zit zo lekker dat ik er soms gewoon overdag ook in blijf lopen."
3. “Mijn leren legging van Raquel Allegra.”
4. “Ik draag altijd een handgemaakt gevlochten armbandje van Djare en doe deze nooit af.”
5. “Mijn laarzen met wollen binnenkant. Ze waren afgelopen winter mijn beste vriend.”

stijlvandiane

Eén muur in ons appartement hebben we helemaal behangen met bladzijden van mijn vriend zijn boek. Gewoon, omdat een witte muur anders zo kaal is.”

stijlvandiane

Een glimp van Diane haar schoenencollectie. Daarnaast Diane in haar favoriete kaftan.

stijlvandiane

De kaptafel van Diane

Wat vind jij van de stijl van Diane?

Lees ook Diane Birch

Beeld: refinery29.com

Door Brenda