Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko27

Whitney Port is klaar voor een night out in the town. Ze combineert groen met bruin en geel. Vooral de mosterdgeel gekleurde rok is een trendy najaarskleur.

Kledingkast of kliko27

Katie Holmes in New York. Dit keer zonder haar kleurrijke accessoire Suri. Die hangt waarschijnlijk aan de lijn…

Kledingkast of kliko27

Ook Emma Watson is in The Big Apple. Dressed in black, op deze zonninge dag. What’s the matter Em? Een beetje uit je hum of heb je een fierce ‘I mean business!’ dagje?

Kledingkast of kliko27

Mama in een gekleurde bloemenjurk, dochter in eentje met streepjes. Een rode tas, een gele bril en de Alba girls are good to go. Zonder twijfel het kleurrijkste moeder/dochter setje op het schoolplein.

Kledingkast of kliko27

‘Burberry? Met Kirsten Dunst. I look FAB in de trenchcoat. Ik neem aan dat ik hem mag houden?’, aldus Kirsten in haar simpel but chique outfit op de set van haar nieuwste film.

Kledingkast of kliko27

De zusjes Aj & Aly gaan voor de tweedehands/vintage look, a la de gezusters Olsen. Niet heel erg geslaagd. Wat vind jij?

Kledingkast of kliko27

Zo voelen wij ons ook Ashlee, wanneer we flink onze pinpas hebben laten gloeien tijdens een geslaagde shopsessie. Maar je hoeft het er ook weer niet zo dik bovenop te leggen.. We get it! *jaloers*

Kledingkast of kliko27

Van zonnig L.A. (Ashlee Simpson) naar de deprimerende outfit van Dakota Fanning. Wat een weer! Wat een outfit… Borrrringggggg.

Kledingkast of kliko27

W(ind)eer of geen weer; Kourtney, Khloe en Kim Kardashian zien er altijd uit om door een ringetje te halen. De Armeense Charlie’s Angels poseren met liefde voor de paparazzi. Say *bibber bibber* cheese!

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Door Marjolein