Celebs

Meekijken in de kast van Miley Cyrus

Opgevouwen kleding gesorteerd op kleur, schoenenrekken vol met Louboutins of de mooiste jurken in tientallen prints. Inloopkasten om bij weg te zwijmelen! Bij veel vrouwelijke celebs hebben we al eens een kijkje in the closet mogen nemen.

kast miley

Vandaag nemen we de kledingkast van Miley Cyrus onder de loep. Het Disney sterretje staat bekend om haar ‘grungy meets comfortable’ stijl.  

kast miley

Niet al het beeldmateriaal is dit keer hoge resolutie en het filmpje is ook niet echt professioneel zoals jullie meestal gewend zijn als we een kijkje nemen in de kledingkast van celebs. Maar het zijn foto’s van Miley’s mobiele telefoon en het filmpje heeft ze samen opgenomen met goede vriendin Mandy. De twee zijn druk bezig om Miley’s ‘tank tops’ uit te zoeken!

Het blijkt dat het niet helemaal de bedoeling was dat deze zelfgemaakte foto’s van het tieneridool verspreid werden over het internet. Volgens ‘Oh No They Didn’t’ zijn de beelden namelijk door een ‘stranger’ een tijd terug op het internet geplaatst nadat haar tas, inclusief mobieltje, gestolen was.

kast miley

Ook al zijn deze kiekjes alweer van eventjes geleden, het blijft toch leuk om te zien hoe celebs hun kledingkast hebben ingericht en wat er allemaal in hangt.

Girlscene heeft een aantal kledingstukken, helemaal in de stijl van Miley, voor jullie uitgezocht:

style miley

Gebreide kabeltrui, prijs € 26,95

kast miley

Zwart strapless jurkje, prijs € 54,95

kast miley

Tuniek met pareltjes, prijs € 39,95

kast miley

Leren short, prijs € 17,95

kast miley

Glitter top, prijs € 39,95

kast miley

Rood hoedje, prijs € 19,99

kast miley

Zwart-witte top, prijs € 24,95

kast miley

Houthakkersblouse, prijs € 34,95

Wat vinden jullie van de stijl en de kledingkast van Miley Cyrus?

Bron beeld: static.igossip, icydk

Door Evi