Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko

Pippa Middleton gaat gekleed in een klassieke outfit door de straten van Londen. De focus ligt op de tas, zoals het hoort. Hubba hubba!

Kledingkast of kliko

Het nichtje van Julia Roberts, Emma, haalt coffee in L.A. in een casual outfit. Maar oei, die schoentjes (met bandje!)… zó 2001.

Kledingkast of kliko

Kristin Cavallari ziet er fierce uit op haar Burberry enkellaarsjes. Wow! En wat zit er in haar tas? Een chi..chiua..chiw…eh.. een hondje?

Kledingkast of kliko

Court day voor LiLo! Lindsay Lohan moest van de week opnieuw voorkomen, en dat deed zij in stijl. Net Marilyn Monroe, met haar blonde korte coupe.

Kledingkast of kliko

Een paar weken geleden zagen we Katherine Heigl voor het eerst superstylish (bij het tankstation nog wel), and she strikes again?! Heeft zij een styliste in de arm genomen?

Kledingkast of kliko

Een knalkleur als bright red staat Beyonce super. Combineer je outfit met een luipaardprintje en je bent hartstikke hip. Luipaard = hot, dit najaar!

Kledingkast of kliko

Jessica Biel is afgelopen week gaan shoppen met een vriendin, en droeg een comfi sheer maxidress met een coole print. Die knot staat haar ook leuk!

Kledingkast of klikoJennifer Love Hewitt lacht als een boer met kiespijn. En terecht, de tas is om te janken! Bij de outfit dan he… zwart met bruin, is in haar geval geen goede match.

Kledingkast of kliko

De knot is hot, niet alleen Jessica Biel maar ook Megan Fox draagt hem op noncha-dagen. En wat een hoge palen! Kun jij daar op lopen?

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Door Marjolein