Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kliko

Lady Gaga stapt haar auto uit dressed in blue op torenhoge schoenen, zoals we van Gaga gewend zijn. De redactie van roddelblad OK! zal dit weekend vast een fles hebben opgetrokken, proostend op dit kiekje (zie magazine in auto). ‘Zelfs Gaga leest ons blad!’.

kliko

Kendall Jenner staat als een true Kardashian op de ‘paarse’ loper (met prachtig Kardashian haar!) in een mooie simpele outfit met glimmende pumps.

klikokliko

Audrina Patridge staat in een rock meets glam casual outfit voor een beursstand van Essie. Simpel, maar vanwege de gewaagde rode leren broek toch een eye-catcher.

kliko

Prachtig. Niet alleen de achtergrond (een muur van rode rozen) maar ook Blake Lively. Het jurkje is misschien een beetje tuttig, maar niet bij Blake!

kliko

Jessica Alba houdt ook van tuttig, maar dat wel met een va-va-voom touch, en dat is de top van dit jurkje zeker. Mooi, de doorschijnende fabric en de shape van haar jurk. Haar smokey ogen zijn ook een goede combi, alleen vinden wij de winged-out eyeliner niet nodig. Wat vind jij?

kliko

Nicole Ritchie werd afgelopen week door paparazzi op de kiek gezet in een stoere outfit. Haar maxi-rok en leren jasje met studs zijn vintage. Trek er een basic wit shirtje onder and you’re good to go.

kliko

Nog een vintageliefhebber is Rachel Bilson. Tijdens de onthulling van haar Nylon cover droeg zij een spijkerbroek, pumps, zwart shirtje, een hip hoedje, een brede vintage clutch en als show-stopper haar jasje, gemaakt van een prachtige stof. Looking good Rachel. Je maakt zelfs de omgeslagen broekspijpen weer hip!

kliko

Actrice Shenae Grimes ziet er niet alleen leuk uit in 90210, ook off-screen heeft zij gevoel voor mode. Gooi er gympen onder en je kunt boodschappen doen, draag de outfit met pumps en je kunt zo de red carpet op. Wat vinden jullie, cute of te casual?

kliko

Mooie jurk heeft Doutzen uit de kast getrokken. Ze maakt zelfs de schoen met het bandje om de enkel (zo oldskool!) weer trendy.

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Door Marjolein