Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko

Nicole Richie is helemaal hip met haar zwarte bontjas. Haar shopping girlfriend loopt er niet echt warmpjes bij! Zal ze het niet koud hebben?

Kledingkast of kliko

Ashley Tisdale is nog even snel op de foto gezet voordat ze de sportschool in dook. Haar veters matchen met haar vestje! Zou ze bij elke outfit een andere kleur veters hebben?

Kledingkast of kliko

Volgens ons heeft Jennifer Love Hewitt deze ochtend de jeans en schoenen van haar broer aangetrokken, wat denk jij? Maar hoe cute is het strikje in haar vlecht?!

Kledingkast of kliko

Van Lady Gaga zijn we wel gewend dat ze extreme outfits draagt. Voor de kerstdagen heeft ze dit gouden pakje uit de kast getrokken. De vrouw achter haar heeft ook een little kerstdetail in het haar gefriemeld.  

Kledingkast of kliko

Nicky Hilton & Whitney Port zijn samen gekiekt bij een feestje van very.com. Nicky in pantertrui en Whitney in een zwart truitje met daaronder een satijnen rokje. Wie rockt de look volgens jou?

Kledingkast of kliko

En hoewel Nicky Hilton later in de week bijna onherkenbaar was, stond pink Paris nogal in de picture met haar hoedje en jas met vlakpatroon!

Kledingkast of kliko

New Girl actrice Zooey Deschanel had vandaag geen zin in high heels en ging voor haar ballerina’s. Haar zonnebril met rood montuur heeft ze gematcht met het rode jurkje. Leuk!    

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Door de redactie