Celebs

De kledingstijl van Miranda Kerr

Wij zijn het als goede Nederlandse burgers natuurlijk verplicht om Doutzen Kroes als favoriete Victoria’s Secret Angel te hebben. Maar eh, we zijn stiekem toch ook wel heel erg groot fan van Miranda Kerr en dan vooral haar kledingstijl off duty.

Miranda Kerr

Miranda tijdens Paris Fashion Week in Parijs, simpel, maar erg stijlvol (bereid je voor: dit gaan wij nog vaak zeggen in dit stukje..)

Miranda kerr

Miranda Kerr, alweer in Parijs, dit keer met kort rokje en oversized blazer, mooi!

Miranda kerr

Nog steeds in Parijs, met mooie panterprint top van Isabel Marant en strak lerenrokje, met zulke benen… (ze is trouwens groot fan van de Ray Ban Wayfarer’s… zien jullie dat?)

Miranda Kerr

Miranda in New York met baby Flynn op de arm. Lerenbroek (killer legs) en de populaire sneakers met platform van Isabel Marant.

Miranda kerr

Super chic in mooi pak met het leukste Louis Vuitton tasje dat we ooit gezien hebben.

Miranda kerr

Op de ene arm Flynn, aan haar andere arm een mooie bordeaux rode shopper, olijfgroene skinny, donkerblauwe blazer, de Ray Ban Wayfarer’s en Miranda is ready to stroll..

Miranda Kerr

In Burlesquestijl tijdens Halloween.

Miranda kerr

Prima Ballerina in wit tulle op de rode loper.

Miranda Kerr

In Parijs, hoe simpel, hoe chic, zwart leren rokje gecombineerd met een mooi wit shirt.

Miranda kerr

In een Little Black Dress op een feestje

Miranda Kerr

Zelfs op ballerina’s zijn Miranda’s benen ein-de-loos en slank. Ze draagt hier stoer meets chic met een prachtige Alexander Wang tas aan haar schouder.

Miranda kerr

Wow vinden jullie Miranda hier ook niet precies Sylvia Geersen van de eerste Hollands Next Top Model serie? Super eenvoudig met T-shirt jurkje en oversized blazer.

Miranda kerr

Op killer heels, met leren broek en tweekleurige spijkerblouse.

Wat vinden jullie van Miranda’s stijl?

Door Annemerel