Fashion

Hippe armbandjes tegen muggen

Het ‘gezzzoem’ van muggen houdt je in de zomer vaak ‘s nachts uit dromenland. Voorheen moest je dan smeren of sprayen met vieze middeltjes om de muggen tegen te houden. Dit kan functioneler én hipper!

Geïnspireerd op de ‘Lifestrong’ bandjes is MosquitNo bedacht. Een kleurrijk polsbandje dat minimaal 48 uur tegen muggen beschermt met natuurlijke citronellageur. Daarnaast leveren dragers easy een bijdrage aan de strijd tegen Malaria. Met de liefelijke tekst: ‘Hey! Don’t bite me, please’.

De polsbandjes zijn er in 10 kleuren en zijn op maat te maken met de sluiting van nikkelvrij staal. Eén bandje beschermt ten minste twee dagen tegen muggen. Het siliconen bandje neemt de natuurlijke citronellageur op en staat vervolgens de geur geleidelijk weer af. Muggen houden nu eenmaal niet van een citronellageur en blijven zo ver bij hun potentiële ‘slachtoffer’ vandaan. Na gebruik vormt een stapeltje MosquitNo’s een recyclebare ‘citronellakaars’ voor op het nachtkastje, omdat er altijd nog iets van de werkzame geur achterblijft!

De armbandjes kosten €7,49 per 5 stuks en zijn te koop via www.MosquitNo.nl. Verzendkosen bedragen € 1,-.

-

Wat vind jij van deze armbandjes?