Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Bijna iedereen heeft wel een celebrity als stijlicoon. Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko2

Ashley Tisdale komt net onder de douche vandaan en loopt nonchalant, maar wel op enorme palen(!), haar stulpje uit. Time to hit the city!

Kledingkast of kliko2

Kristin Cavallari gaat simpel gekleed in een zwart basic jurkje. Draag er een riempje bij, mooie sleehakken & your good to go.

Kledingkast of kliko2

Vanessa Hudgens gaat voor comfortabel wanneer zij moet reizen. Een wijdvallende trui, een tanktop, een stretchy jeans en haar schoenen matchend met haar hoedje.

Kledingkast of kliko2

Miley Cyrus gaat lekker zomers over straat. Het lijkt wel de set van een fotoshoot, alles (van de deur tot de letters op het raam) is matchie matchie met haar blouseje!

Kledingkast of kliko2

Bar Refaeli steekt fashionable het zebrapad over in Parijs. Haar outfit is zowel netjes als casual.

Kledingkast of kliko2

In haar vrije tijd loopt Rihanna er heerlijk comfi bij. No heels, no sexy pakjes, Riri gaat voor sandalen en een jurk met print.

Kledingkast of kliko2

Jessica Alba kan ook alles hebben.. Zondag verscheen ze in een prachtige galajurk op de rode loper tijdens de Golden Globes, van de week droeg ze nog een jeans met daarop een streepjes shirtje. Leuk! Inclusief de schoolschriftjes van haar kids.

Kledingkast of kliko2

Waar zal Kristen Bell naar toe gaan op deze torenhoge hakken? Wij zijn benieuwd naar de kleding onder haar jas, bij deze pumps!

Kledingkast of kliko2

Pas op dat je niet over je jurk struikelt Pixie Lott! Hij is wel erg bijzonder met die gouden details! Hoewel haar boy zich misschien iets leuker had kunnen kleden…

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Door Evi