Celebs

Juno Temple

Op de redactie merkten we deze jonge vrouw steeds vaker op. Misschien komt het door haar kledingstijl of door haar acteertalent… Jullie hebben deze 22-jarige Juno Temple vast wel een keer zien schitteren in één van de vijftien films waar ze -nu al- in heeft gespeeld.

Als kind waren verschillende karakters als Emma Southey in Pandaemonium haar op het lijf geschreven. Nadat haar acteercarrière in 1997 (echt) begon, heeft de Engelse Juno hier haar job van kunnen maken.

juno

Ze heeft de interesse voor film niet van een vreemde: haar moeder, Amanda Pirie is producer en haar vader, Julien Temple film director. Zou ze vaak met papa en mama mee zijn gegaan naar het werk? Misschien kennen jullie Juno ook wel als Drippy in de heerlijke meidenfilm Wild Child! Ook dit jaar zal Juno weer verschijnen in verschillende rollen. Zo gaan de geruchten dat de actrice onder meer gecast is voor Batmans The Dark Knight Rises.

juno

Juno als Drippy in Wild Child

Het is duidelijk dat Juno gevoel voor acteren heeft. Maar, let’s talk fashion! De actrice heeft een bijzondere, eigen stijl waar de meningen over verdeeld zijn. Zou jij dit ook naar school aan doen, of zullen dit soort items nooit bij jou in de kast te vinden zijn?

juno

Juno loves kleding met gekke printjes! Zo ook deze jurk met -zo lijkt-bliksemflitsen.

juno

De actrice in bontjas met een scary shirt!

juno

Waar zal ze met haar koffer naar toe gaan?

juno

Juno gaat voor een brutale wilde look.

juno

Juno in een creatie van Miu Miu.

juno

De actrice heeft haar jurkje leuk gecombineerd met blauwe pumps. En wat een mooie krullen!

juno

Haar stoere jasje met panterprint maakt haar outfit helemaal compleet!

juno

Juno rockt de rode loper! Nice dress!  

Wij denken nog veel van deze bijzondere actrice te gaan horen! Jij?

Wat vind jij van de kledingstijl van Juno Temple?

Bron beeld: zimbio

Door Evi