Celebs

Blogger Tavi maakt zich klaar voor NY Fashion Week

Kennen jullie Tavi nog? Bijna drie jaar geleden haalde ze zo ongeveer iedere voorpagina toen ze als eregast werd uitgenodigd bij New York Fashion Week. Tavi was toen net dertien en blogde al twee jaar over mode en haar extravagante kledingstijl. Inmiddels is het ‘gekke kleine modemeisje’ bijna zestien en pakt ze weer haar tas in voor New York Fashion Week.

tavi

Tavi twee jaar geleden backstage bij een modeshow van Marc Jacobs

Tavi heeft in de afgelopen jaren aardig wat bereikt. Ze zat bij de belangrijkste modeshows front row. Je vond haar op de cover van verschillende grote (mode) tijdschriften, iedere keer als er een item over modebloggers voorbij komt wordt Tavi’s naam steevast genoemd en ze zat naast Anna Wintour tijdens Fashion Week vorig jaar.

Afgelopen jaar lanceerde ze ook haar eigen magazine StyleRookie, voor jonge fashion lovers, zoals zijzelf.

tavi

Tavi anno 2012

Tavi gaf vorig jaar aan af en toe wel eens een beetje moe te worden van mode. Ze vergeleek Fashion Week met de middelbare school; "Ik zat tussen rijen met mensen met een dode blik in hun ogen, ze zagen eruit alsof ze stiekem thuis wilden zijn met hun huisdieren, in comfortabele kleding terwijl ze vet en dikmakend voedsel aten." Ook dit jaar zal Tavi weer naar New York afreizen voor de Fashion Week, ze bezoekt niet elke show; "Ik bezocht vroeger altijd een stuk of twaalf shows, nu ga ik er naar drie, degene die voor mij het meest betekenen.", aldus Tavi.

In het volgende filmpje vertelt Tavi hoe ze haar tas voor Fashion Week inpakt en wat ze allemaal gaat doen in New York. Wereld van verschil toch? Met de Tavi van drie jaar geleden?!