Celebs

Kledingkast of kliko bij de Grammy’s

Deze week is de Kledingkast of Kliko aanwezig op de rode loper van de Grammy Awards! De Grammy Awards worden gezien als een van de belangrijkste muziekprijzen ter wereld. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De Grammy’s stonden dit jaar in het teken van Whitney Houston, die de dag voor de uitreikingen plotseling overleed. Jennifer Hudson zong tijdens de Grammy Awards een van Whitney’s mooiste liedjes "I will always love you" en de presentator sprak een gebed uit voor de familie en vrienden van Whitney Houston.

Adele viel met haar zes Grammy’s het meeste in de prijzen. Ze won onder andere de Grammy voor de beste song en voor het beste album. Daarna volgde Kanye West met vier Grammy’s en de Foo Fighters mochten maar liefst drie gouden beeldjes in ontvangst nemen.

kledingkast of kliko

Taylor Swift droeg een jurk die matcht bij de twee gouden beeldjes die zij in ontvangst mocht nemen.

kledingkast of kliko

Adele was de grote winnares van de avond! Zie je haar stralen in haar glinsterende zwarte Armani dress? Ze is tot in de puntjes verzorgd met haar zilvere nagellak en knalrode lippen.

britney spears

Britney Spears kan deze little black dress erg goed hebben. Wij vinden haar er goed uitzien, maar een mooie ketting erbij hadden wij wel leuk gevonden!

kledingkast of kliko

Kim Kardashian gaat voor een tweekleurige jurk waarin haar vormen erg goed uitkomen. Misschien een beetje too much, maar ook wel erg Kim toch?

kledingkast of kliko

Deze groengrijze jurk staat Christina Millian prachtig! En wat is ze mooi opgemaakt! Zien wij daar trouwens verschillende kleuren nagellak?

Kledingkast of kliko

Fergie heeft een fluorescerend oranje maxi-dress aan. Het staat haar mooi, maar of de critici blij zullen zijn met een kijkje op haar lingerie?

Kledingkast of kliko

Jessie J in stijlvol zilver. Het lijkt wel een spiegeltjesjurk! Ze straalt er zelfverzekerdheid en sexyness mee uit.

Kledingkast of kliko

Kelly Rowland in nude-kleurige jurk. Het printje matcht met haar oorbellen, leuk!

Kledingkast of kliko

Rihanna in verhullend Armani. Er zullen maar weinig vrouwen zijn bij wie deze jurk goed staat, maar Rihanna staat het prachtig! En wat een leuke gouden armbanden!

Katy Perry

Katy Perry vond haar blauwe haar nog niet opvallend genoeg. Toch staat het jurkje van blauw en roze staat haar goed tijdens de Grammy pre-party! Haar pumps hebben een apart zwart-wit piano detail, we like!

Bron beeld: celebtopia, zimbio

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Door Annick