Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi legt alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkast of kliko

Emma Watson draagt een schattige en meisjesachtige outfit, daar houden wij wel van! Maar die schoenen vinden wij iets minder. Dat hoeft toch niet met zulk mooi weer, toch?

kledingkast of kliko

Ashley Tisdale in mooie jurk en hele aparte schoenen. Haar accessoires zijn mooi bij elkaar gematcht en de hele outfit staat haar goed.

kledingkast of kliko

Beyoncé in power pink en een prachtige maxi-rok. Haar hoedje en de key-hole zonnebril maken haar outfit helemaal af, we like it a lot!

kledingkast of kliko

Christina Milian in kort shirtje (wat ze overigens goed kan hebben met zo’n buikje!). Aan de achterkant werden hierdoor ook tatoeages vlak boven haar bil zichtbaar. Het felle roze staat haar mooi!

kledingkast of kliko

Eva Longoria gaat voor simpel, maar oh zo mooi. Een prachtige blouse, gecombineerd met een strakke spijkerbroek (killer legs!) en mooie shoes.

kledingkast of kliko

Fergie kan dit jurkje goed hebben, maar het was misschien iets stijlvoller geweest om een wat losser jurkje te dragen. Op haar coupe zijn we stiekem wel een beetje jaloers.

kledingkast of kliko

Hilary Duff blijft ons verbazen met haar leuke outfits. Ook dit staat haar weer heel erg goed en wat een leuk printje op haar broek.

kledingkast of kliko

Wow! Katy Perry verblindt ons helemaal met haar fluorescerende groene outfit. Ze kan het goed hebben en het is leuk gecombineerd, maar wij vinden het een beetje too much, in combinatie met haar blauwe haar.

kledingkast of kliko

Kelly Osbourne ziet er prachtig uit in die jurk. En, girl we love your shoes!

 kledingkast of kliko

Taylor Swift heeft weer eens een hele mooie jurk uitgekozen. Wij vinden echter dat je met zo’n figuurtje wel wat meer van je lijf mag laten zien!

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Bron beeld: celebutopia

Door Annick