Celebs

Kledingkast of kliko

Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi legt alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkast of kliko

Madonna staat er onschuldig bij in haar (gedeeltelijk) sheer, zwarte jurkje. Haar ketting maakt het geheel wat minder vrolijk.

kledingkast of kliko

Amanda Seyfried bewijst maar weer eens dat ze met beide benen op de grond blijft staan. Ze laat haar hond uit in een klassieke, zomerse outfit: spijkershort, wit shirt, ballerina’s en een goede zonnebril.

kledingkast of kliko

Audrina (The Hills) looks stunning! De Jurk is niet eens zo bijzonder, maar de hakken en het schattige hoedje maken haar look helemaal af!

kledingkast of kliko

Kristin Cavallari loopt buiten in een hele wijde maxi-jurk. Zou ze al zo’n dikke buik hebben of vind ze het gewoon een mooie jurk? Het staat haar in ieder geval goed. Wij denken dat zij ook nadat ze moeder is geworden, er nog heel fashionable bij blijft lopen!

kledingkast of kliko

Jennifer Love Hewitt draagt alweer een erg strak jurkje. Dit keer vinden wij het wel stijlvoller dan in de vorige ‘Kledingkast of kliko’. Wat vind jij?

kledingkast of kliko

Kate Winslet denkt volgens ons altijd goed na over haar jurken op de rode loper. Zo’n lange jurk staat haar prachtig en ze kiest altijd voor de juiste juwelen, make-up en hairdo.

kledingkast of kliko

Kylie Minogue ziet er leuk uit. Wel vinden wij haar outfit een beetje erg jeugdig, maar ze heeft dan ook wel het lichaam van een twintiger.

kledingkast of kliko

Miley Cyrus doet eer aan haar eigen stijl: een beetje ruig, stoer, toch ook vrolijk en met een edgy twist. We like!

kledingkast of kliko

Paris Hilton is (hoe kan het ook anders) gespot in een roze jurk. Wij vinden het eigenlijk best een mooie jurk en ook het bandje om haar hoofd kan ze goed hebben!

kledingkast of kliko

Scarlett Johansson in een little black dress. Vooral het haar viel ons op: wat staat dat haar goed!

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Bron beeld: celebutopia

Door Annick

Must reads 👀