Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi legt alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkast of klikoAmanda Seyfried laat nog gewoon zelf haar hond uit. Maar dat doet ze natuurlijk wel in stijl: stoere laarsjes, pretty coat en een hippe zonnebril.

kledingkast of klikoZwangere Adriana Lima ziet er nog steeds geweldig uit en kan zelfs nog mini-jurkjes dragen! Wij zijn alleen maar jaloers..

kledingkast of klikoCameron Diaz straalt zoals altijd op de catwalk. Little black dress, zwarte pumps, rode lippen: check, check, dubbelcheck!

kledingkast of klikoCharlize Theron in zwart-nude kleurige jurk. Ze kan het goed hebben, maar wij weten nog niet of we het zo stijlvol vinden.

kledingkast of klikoChristina Milian heeft haar coupe geweldig zitten! Het jurkje staat haar mooi, want met zo’n gezichtje zie je er niet snel ordinair uit.

kledingkast of klikoDakota Fanning gaat deze keer voor een lange jurk. En wat blijkt? Ook dat staat haar prachtig. Een gewaagde kleur ook, maar wat ons betreft heeft ze goed gegokt!

kledingkast of klikoNicole Richie met schattig knotje en een geel-zwarte jurk. Het staat haar erg cute, al lijkt ze door de lengte van de jurk wel iets kleiner. We love the pumps!

kledingkast of klikoRihanna is dit keer weer opvallend, maar showt minder van haar lichaam. De roze jurk staat haar prachtig en het donkere haar vinden wij zeker een go.

kledingkast of klikoTaylor Swift ziet er ook op een doordeweekse dag geweldig uit. Dat showt ze hier met de navi-blue dress en rode lippen ….

kledingkast of kliko… maar ook hier, tijdens het shoppen in een skinny jeans en losvallende spijkerblouse. En die groene schoentjes: we like!

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Bron beeld: celebutopia

Door Annick