Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

kledingkast of kliko

Lady Gaga vond dat ze in haar haar wel genoeg kleur had gebruikt, dus ging voor een zwarte outfit. Helemaal Gaga stijl zijn de schoenen: wat een gigantische plateauzolen!

kledingkast of kliko

Jennifer Love Hewitt in een rood jurkje dat haar erg stijlvol staat. Die schoenen vinden wij alleen wat minder, jammer van die kleur, vooral in combinatie met de huidskleurige panty!

kledingkast of kliko

Katy Perry heeft gekozen voor een beetje een duistere/gothic look. Het paarse haar in combinatie met de zwarte jurk maken het geheel in ieder geval niet vrolijk. De jurk staat haar wel prachtig.

kledingkast of kliko

Kylie Minogue laat in deze outfit zien dat ze er ook wel eens wat minder glamorous bij loopt. Wij vinden dat ze met het shirtje de plank een beetje misslaat.

kledingkast of kliko

Lindsay Lohan lijkt haar comeback te willen maken, maar wij vinden het jammer dat ze haar gezicht niet meer is zoals vroeger. Het jurkje is leuk, maar had wel iets langer gemogen.

kledingkast of kliko

Natalie Portman ziet er super stijlvol uit in zwart. En wat is ze mooi!

kledingkast of kliko

Rihanna lijkt Angelina Jolie na te willen doen met haar been. De weinig verhullende jurk kan ze wel goed hebben.

kledingkast of kliko

Vanessa Hudgens gaat in vrolijk, zomerse outfit de deur uit. Het staat haar leuk, alleen die schoenen?

kledingkast of kliko

Victoria’s Secret Angels Lindsay Ellingson, Erin heatherton en Doutzen Kroes zien er niet alleen afzonderlijk van elkaar heel goed uit, ook lijken ze op elkaar afgestemd.

kledingkast of kliko

Zooey Deschanel  wordt niet verlegen van de paparazzi, logisch ook want ze ziet er prima uit!

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Bron beeld: celebutopia

Door