Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi leggen alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko

De laatste tijd zijn we Britney vaak in slordige outfits tegen gekomen maar dit roze jurkje maakt haar kledingblunders weer helemaal goed.

Kledingkast of kliko

Een leren jurkje is gewaagd maar Cindy Crawford staat het heel mooi. De rode clutch staat er goed bij en de schoenen maken het helemaal af.

Kledingkast of kliko

Ashley Olsen is dit jaar alweer in bikini gespot. Goed lichaam maar een beetje jammer van dit flubber topje.

Kledingkast of kliko

Ook celebs zijn nog steeds fan van de populaire tv-show X-Factor. Demi Lovato heeft een leuk groen jurkje aan, maar met die zon zou dat jasje wel uit mogen.

Kledingkast of kliko

Bij de première van de nieuwe Man in Black film verscheen Diane Lane in een little black dress. Leuke details zijn de doorschijnende mouwen en de glitterband bij haar taille.

Kledingkast of kliko

Jennifer Love Hewitt gaat via de achterdeur haar huis uit en ziet er wel heel perfect uit voor een doordeweekse dag. Iets minder decolleté op de maandagochtend mag wel..

Kledingkast of kliko

Door de Venus reclame zal niemand de benen van Jennifer Lopez meer vergeten, maar wat ziet ze er prachtig uit in dit jurkje. Kort maar toch chique met de hoog gesloten hals.

Kledingkast of kliko

Ook al kijkt ze een beetje zwoel, Kate Bosworth ziet er netjes uit in dit jurkje. Deze look kan ze heel goed hebben.

Kledingkast of kliko

Katherina Heigl ziet er goed gekleed uit. Prima outfit voor een normale dag en leuk met die pumps eronder.

Kledingkast of kliko

Tijdens een van haar concerten toont Katy Perry haar liefde voor haar vaderland. In dit jurkje ziet ze er mooi uit, maar met die mouw eraan is het wel weer wat aparter. Typisch Katy Perry.

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Door Eline

Bron beeld: celebutopia