Celebs

MTV Movie Awards 2012

Dit weekend was het weer zover, gisteravond werden in California de MTV Movie Awards uitgereikt. Veel bekende sterren waren aanwezig en de grote winnaar dit jaar was de film The Hunger Games. Met maar liefst vier prijzen ging deze film naar huis, waaronder Best Female Performance voor Jennifer Lawrence, de hoofdrolspeelster. Natuurlijk was er ook een rode loper aanwezig waar de celebs hun mooiste jurken showden. Hier een kijkje op de rode loper van de Movie Awards:

MTV Movie Awards

Je hoeft niet altijd een jurkje aan op de rode loper. Dat bewijst Leighton Meester maar weer eens in dit korte broekje met stunning heels.

MTV Movie Awards

Vorig jaar nog de grote winnaar met haar rol in de Twilight Saga, dit jaar iets minder geluk. Toch ziet Kristen Stewart er heel leuk uit in dit korte, zilveren jurkje.

MTV Movie Awards

In een little white dress ziet Jessica Biel er prachtig uit. De groene schoenen zijn een leuk detail en haar kapsel geeft haar een jonge uitstraling.

MTV Movie Awards

Als jonge Hermelien begon haar succes, maar inmiddels is Emma Watson uitgegroeid tot een mooie, jonge volwassen vrouw. Een drukke print op een kort jurkje staat haar ook dit keer weer fantastisch.

MTV Movie Awards

Een beetje verlegen gaat ze op de foto. Nergens voor nodig Emma! Dit strapless jurkje met uitgesneden decolleté en bijpassende schoentjes staat Emma Stone top.

MTV Movie Awards

The Hunger Games actrice maakte een verpletterende indruk tijdens haar rode loper momentje. In een perfect zittend pak met doorschijnende mouwen zullen we Elizabeth Banks niet snel vergeten.

MTV Movie Awards

In een ietwat te kort jurkje vinden wij, was Ciara ook aanwezig. Met een diepe split aan de bovenkant waren haar benen zeker goed zichtbaar!

MTV Movie Awards

Charlize Theron ziet er eigenlijk altijd prachtig uit. Zo ook dit keer. Dit rode jurkje staat beeldig bij haar blonde haren en zwoele blik.

Welke film van dit jaar had volgens jou een prijs moeten winnen?

Bron beeld: people.com

Door Eline