Celebs

CFDA Awards 2012

Gisteravond vonden de CFDA Awards (Council of Fashion Designers of America) in Amerika plaats. Hier worden de beste designers van Amerika bekend gemaakt en geven ze een prijs aan het grootste mode-icoon van dit jaar. Een groot event met weer veel bekende celebs. Wij namen een kijkje op de rode loper.

De grote winnaars van de avond waren Mary-Kate en Ashley Olsen. Zij gingen er vandoor met de prijs voor beste designers van 2012. Ook werd het fashion icoon van dit jaar bekend gemaakt en niemand minder dan Johnny Depp mocht deze prijs in ontvangst nemen. Helaas was hij niet aanwezig.

CFDA Awards

Doutzen Kroes was aanwezig en WAUW wat zag ze er weer mooi uit. In een prachtige, zwarte lange jurk met opgestoken haren maakte ze een verpletterende indruk.

CFDA Awards

Kate Bosworth showt subtiel haar platte buik. Met een paar zwarte heels en clutch maakt ze haar look compleet.

CFDA Awards

Fashion designer Donna Karan maakte haar entree in het zwart. Wij vragen ons alleen af wat ze dacht toen ze die broek aantrok..

CFDA Awards

Rachel Zoe schitterde in haar lange, ietwat wijde zwarte jurk. Toch kan zij deze look heel goed hebben.

CFDA Awards

Dakota Fanning goes Japanese. Met haar schattige hoofd kan ze veel hebben, maar nu slaat ze de plank wat ons betreft toch net mis.

CFDA Awards

Ook Zoe Saldana werd gespot in een lange, zwarte jurk. Het staat haar prachtig dat zwart, maar wel een beetje teveel bloot.

CFDA Awards

CFDA Awards

Het gouden duo van de avond, Mary-Kate en Ashley Olsen hier gekleed in eigen design.

CFDA Awards

Deze prachtig lange, crème-kleurige jurk staat Mandy Moore erg mooi met opgestoken haar en roze lippen.

CFDA Awards

Miss Anna Wintour zag er stijlvol, classy en prachtig uit in dit oranje jurkje.

Welke ster zag er volgens jou het mooist uit?

Bron beeld: ohnotheydidnt

Door Eline