Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi leggen alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkast of kliko

Alanis Morissette komt heel goed voor de dag in deze strakke, zwarte outfit. Skinny jeans, leren jasje en om het af te maken rode pumps, we like!

kledingkast of kliko

Fergie kiest voor een aparte little black dress: eentje met een print! Een print van een ondergaande zon en palmbomen. De oranje pumps zijn helaas net een mismatch en de print is grappig, maar niet voor een hele chique gelegenheid.

kledingkast of kliko

Dakota Fanning ziet er geweldig uit in deze maxi dress. De kleur staat haar prachtig en ook het model van de jurk staat haar erg goed.

kledingkast of kliko

Lady Gaga is stiekem ook een beetje voor Nederland tijdens het EK. Ze kan het oranje peplum jurkje goed hebben. Valt het jullie ook op dat haar schoenen minder heftig zijn dan normaal?

kledingkast of kliko

Jennifer Aniston kan deze witte jurk goed hebben met haar licht gebruinde huid. De jurk had aan de bovenkant wel iets minder diep uitgesneden mogen zijn, dan zag je haar bikini ook niet zitten (of spotten jullie de randjes niet ;-)).

kledingkast of kliko

Katy Perry gaat voor een donkere look. Wij vinden haar toch leuker in felle kleuren!

kledingkast of kliko

Leighton Meester heeft de dip dye trend goed begrepen. Het jurkje staat haar super en wat een mooie schoenen!

kledingkast of kliko

Miley Cyrus gaat voor een jurkje met polkadots en een kraagje. Dat klinkt heel schattig, maar de bikerboots maken het geheel weer stoer. Very Miley like!

kledingkast of kliko

Rihanna ziet er onder haar baseballjacket netter uit dan normaal. Een leuk geprint rokje met een zwarte blouse. De super, lange, gele nagels passen niet zo heel goed bij het geheel, maar dat past ook wel weer bij RiRi.

kledingkast of kliko

Taylor Swift in schattig bloemenjurkje. Zij kan deze hoog uitgesneden jurkjes goed hebben en wie zien haar daar dan ook vaak in voorbij komen. De rode lippen maken het geheel wat speelser.

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Door Annick

Bron beeld: celebutopia