Celebs

Katy Perry’s nieuwe videoclip

Gisteravond was de grote première van Katy Perry’s nieuwe videoclip “Wide Awake”. Het heeft een tijdje geduurd, waarschijnlijk door haar scheiding met Russell Brand, maar ze is er helemaal klaar voor.

In een interview met MTV geeft ze aan dat ze een tijd lang op een roze wolk heeft geleefd en dat ze nu weer terug op aarde is. “Het leven kan niet altijd rooskleurig zijn. Soms duurt het even voordat je dit realiseert en moet je jezelf weer bij elkaar rapen om door te gaan. Ik weet dat dit een wijze les was en ik word er alleen maar sterker door.”

Wide Awake

In februari kwam haar huwelijk van veertien maanden met Russell Brand tot een eind. Blijkbaar was deze gebeurtenis een grote inspiratiebron voor haar, want haar eerdere nummer “Part of Me” leek ook al verdacht veel over haar scheiding te gaan.

Wide Awake

Dit keer heeft de clip iets duisters over zich en loopt Miss Perry in donkere kleding rond. Het begint met de laatste scene van “California Gurls”, om zich vervolgens in zwart te verhullen. In een donker bos loopt ze verdwaald rond en vindt ze uiteindelijk haar weg naar de kleurrijke wereld terug. Dit verwijst naar haar donkere tijd tijdens de scheiding en laat zien dat ze haar toekomst weer rooskleurig tegemoet ziet. Een man heeft ze hierbij zeker niet nodig!

 

Wat vinden jullie van deze ‘duistere’ clip?

Bron: huffingtonpost

Door Eline