Fashion

La Boite A Couture

Op Laboiteacouture.blogspot.com maak je kennis met de ‘zoete’ sieraden van Géraldine Klein. De 29-jarige ontwerpster van deze leuke creaties komt uit Frankrijk, namelijk uit een kleine dorpje in de Provence.

Ze omschrijft zichzelf als een impulsief, creatief en emotioneel persoon. Daarnaast heeft ze een voorliefde voor kleding. Haar passie voor het maken van deze sieraden komt voort uit haar passie koken. Hier is ze echter niet zo goed in, als in het ontwerpen van de sieraden. Haar sieraden weerspiegelen de kookkunsten die ze zelf nooit heeft waar kunnen maken. Ze droomde er altijd al van zulke mooie taarten, koekjes, etc. te maken. Telkens als ze het probeerde, werd het een regelrechte ramp! Dit is dan ook de reden dat ze met het ontwerpen van deze ‘zoete’ sieraden is begonnen.

Achter elke creatie zit een persoonlijk verhaal. Het gaat dan vooral over haar ervaringen, ontdekkingen en herinneringen. Om een voorbeeld te noemen, de vla lijkt precies op de vla die haar moeder altijd maakte. Grotendeels ontwerpt ze gewoon gebakjes en toetjes die ze zelf heerlijk vindt!

Haar blog staat vol met leuke sieraden, van kettingen tot ringen. Naast deze te bewonderen, kun je ze ook gewoon kopen! Girlscene heeft een aantal items voor je op een rijtje gezet..

‘Pastel de Fresa’, prijs € 17,00

‘Strawberry’, prijs € 9,00

‘Rose’, prijs € 9,00

‘Bouquet’, prijs € 19,00

‘Galletas’, prijs € 17,00

‘Camera’, prijs € 19,00

‘Fresa kiwi‘, prijs € 9,00

‘Cupcake’, prijs € 19,00

‘Cheesecake strawberry‘, prijs € 9,00

‘Gateau, cake en pastel’, prijs € 19,00

‘Tarte aux fraises’, prijs € 5,00

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan eens een kijkje op haar blog!

door Danique