Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi leggen alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Amanda Seyfried
We spotten Amanda Seyfried weer met haar vaste accessoire, haar hond. Ze ziet er lekker sportief uit in zwart-wit met sneakers.

Kirsten Dunst
Kirsten Dunst in Parijs bij een Louis Vuitton winkelopening. Ze draagt hier een opvallende roze jurk met paarse stippen deze combineert ze met een gouden clutch en zo te zien, haar sleehakken. We weten niet zo goed wat we van deze combinatie vinden, jullie?

Dakota Fanning
Dakota Fanning in haar opgerolde skinny jeans met matchende schoentjes en een iets flets makende perzikkleurige blouse. Of kan ze het hebben volgens jullie?

Hilary Duff
We spotten Hilary Duff met haar boyfriend vlakbij haar huis in Los Angeles. Ze draagt een skinny jeans met makkelijk lopende schoentjes, gecombineerd met een fluorescerend geel truitje.

Jennifer Love Hewitt
Bootylicious Jennifer Love Hewitt in plain jane donkerblauw.

Katie Holmes
Katie Holmes, inmiddels Ex van Tom Cruise, ziet er weer classy en stijlvol uit. Let vooral op haar opvallende en apart gekleurde heels, en een zwierig donkerblauw jurkje.

Keira Knightley
Keira Knightley op de set ‘Can a song save your life?’ in New York. Gekleed in een klassiek jurkje met bijpassende tas en riem. De slippertjes met gouden detail maken haar outfit speciaal, hoe vind jij deze?

Katy Perry
Katy Perry vrolijk op de fiets bij Venice Beach. Ze draagt hier een lichtblauwe oversized trui met sterren, zwarte ballerina’s, wijd uitlopend gestreept rokje en een witten bloemenkrans op haar hoofd. You like?

Miley Cyrus
Miley Cyrus doet geheel in stijl haar boodschappen. We zien haar in zwarte All Stars, skinny jeans en top met een rood-zwarte houthakkersblouse om haar middel.

Lindsay Lohan
We spotten Lindsay Lohan in een beige trenchcoat met ruches, zwarte oversized tas van Chanel en vuurrode strappy heels met polkadots. Wij hebben onze twijfels, jullie?

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Bron beeld: Celebutopia

Door Jitske