Celebs

Fashionable celebrity kids

De meeste mensen moeten een lange tijd sparen om maar ooit een designer item te kunnen kopen. De kinderen van celebs lijken er wel mee geboren te zijn. Dat gaat ook niet anders als je kind bent van een ster, er wordt vanaf jongs af aan door iedereen al naar je gekeken. Wij hebben de meest fashionable kinderen van Hollywood op een rijtje gezet!

Celeb kids

Suri Cruise is op 5-jarige leeftijd al een echte little fashionista. De dochter van Katie Holmes en Tom Cruise draagt op de foto een Missoni jurkje en pakt af en toe al een stel hakjes uit de kledingkast. Daarnaast zie je dat de jas ook van Dolce & Gabbana is. En dan te bedenken dat ik op die leeftijd al heel blij was met mijn H&M jasje…

Celeb kids

Levi McConaughey, de zoon van Matthew McConaughey en Camila Alves ziet er wel heel schattig uit, vind je niet? Het is wel duidelijk te zien dat deze jongen gevoel voor mode heeft. Ook al loopt hij nog met een speelgoedauto rond en luier.. We love him!

Celeb kids

De zoon van Gwen Stefani en Gavin Rossdale mag natuurlijk niet ontbreken! Kingston Rossdale heeft een stoere en coole style en is heel eigen, maar stiekem konden we dat ook wel verwachten met Gwen en Gavin als ouders. In 2011 was hij zelfs verkozen tot best geklede celebrity kind! Die naam verdient hij zeker.

Celeb kids

Het dochtertje van Nicole Richie en Joel Madden ziet er op 4-jarige leeftijd al heel leuk uit! Als dochter van Nicole, die zelf goed weet wat hip is, ziet Harlow er natuurlijk iedere keer weer fris uit. Ze is nog jong, maar wie weet treedt ze wel in de voetsporen van haar moeder. Wij zijn benieuwd!

Celeb kids

De oudste dochter van Jessica Alba en Cash Warren ziet er ook altijd fleurig en stralend uit. Honor Warren schijnt een grote collectie schattige jurken en zonnebrillen te hebben. Mama Jessica zegt dat ze net zo graag jongens T-shirts als prinsessen jurken draagt. Honor is als 4-jarige al een echte fashionista!

Celeb kids

Dat de zoon van Kourtney Kardashian en Scott Disick ook in het lijstje staat zal je vast niet verbazen. Met zulke ouders moet Mason Disick ook wel een trendsetter zijn! Hij is pas 2 jaar en al good looking. Volgens ons weet hij stiekem al hoe hij moet poseren voor een foto, kijk nou toch eens hoe schattig?

Celeb kids

Harper Beckham mogen we zeker ook niet overslaan! Het dochtertje van Victoria en David Beckham is pas 1 jaar oud, maar heeft al heel veel designerkleren. De schattige accessoires geven haar ook een hele lieve look. Eigenlijk is het geen wonder dat ze in dit lijstje staat, want mama Victoria heeft natuurlijk zelf ook een mode carrière.

Zou jij ook zulke dure kleding voor jouw kinderen kopen?

Bron beeld: weheartit

Door Jaimi