Celebs

Kledingkast of kliko

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi leggen alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko

Back in brown! Keira Knightley heeft een ander haarkleurtje en heeft haar jurk daarop aangepast. Met een hoog gesloten hals ziet ze er classy uit!

Kledingkast of kliko

Lekker casual verliet Dakota Fanning ‘s ochtends haar huis. In een tuniekje met een paar ballerina’s eronder plus grote hoed hoopte ze niet op te vallen. Helaas, de camera heeft je toch gespot. Misschien binnenkort even een zonnig oord opzoeken?

Kledingkast of kliko

Vanessa Hudgens dacht precies hetzelfde als Dakota. In een baggy zwarte broek en een paar gympen eronder was Miss Hudgens op weg naar de sportschool.

Kledingkast of kliko

Sexy lady Nina Dobrev schittert op deze gele loper. In een prachtig jurkje met een paar killer heels eronder ziet ze er geweldig uit, toch?

Kledingkast of kliko

Wauw, wat ziet Heidi Klum er beeldig uit! Als single lady maakt ze een verpletterende indruk in deze eigenlijk hele simpele little black dress. We love it!

Kledingkast of kliko

Bij haar eigen modeshow verscheen Victoria geheel in haar eigen stijl. Logisch ook!

Kledingkast of kliko

De kranten schrijven niets meer dan lovend over de nieuwe film met daarin niemand minder dan Anne Hathaway. Tijdens de premiere verscheen ze dan ook in een gouden jurk. Hoopt ze stiekem niet al op een gouden beeldje?

Kledingkast of kliko

Miley Cyrus wordt tegenwoordig op de voet gevolgd door menig paparazzi. Tijdens een ritje op haar skateboard was ze alleen vergeten een bh aan te trekken. Oepsie..

Kledingkast of kliko

Toen The O.C net op televisie verscheen, was iedereen onder de indruk van de prachtige Mischa Barton. Inmiddels kampt de celeb al een tijdje met problemen en zit ze niet lekker in haar vel. Wat vinden wij van deze witte jurk bij haar ietwat bleke gezicht?

Kledingkast of kliko

Ook Katie Holmes is weer single en klaar voor de mannenwereld. In een little black dress verscheen zij zonder man aan haar zijde op de rode loper. You like?

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Bron beeld: Celebutopia

Door Eline