Celebs

Kledingkast of kliko: cover editie!

Celebrities en bekende modellen moeten vaak voor alle covers er super goed uitzien. Hun haar wordt gedaan en ze krijgen de mooiste kleding om hun lichaam. Zou jij deze outfits van zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Celebs verschijnen constant op de covers van de bekendste magazines. Wij vonden het hoogste tijd om hier een kledingkast of kliko te maken! Zou jij in deze outfits ook op de cover willen staan?

lady gaga
Lady Gaga op de cover van de Vogue september editie. Gaga staat natuurlijk bekend om haar extreme stijl. Ze draagt hier een roze off-shoulder zandloper jurk die wat strakker zit bij haar buik en knieën.

miley
Miley Cyrus draagt op de september editie van Marie Claire een blauw satijnen top met grote diamanten. Gecombineerd met diamanten om haar vingers en in haar oren. You like?

whitney
Whitney Port op de september editie van Company. Ze draagt hier een wat hoger laced short met een bronsachtig riempje. Haar top is een wit cropped blouse en een prachtige bloemenkrans op haar hoofd!

olivia
Olivia Palermo voor de Russische Tatler, de augustus editie. Ze draagt hier een zwart met blauwe en groene blouse met pofmouwtjes.

Blake Lively
Blake Lively voor de Australische Marie Claire, de augustus editie. Ze is gehuld in een strapless zilveren pailletten jurk.

kristen
De Vanity Fair van juli met Kristen Stewart op de cover. Ze draagt net als Blake een strapless pailletten jurk, alleen die van Kristen is goud en heeft satijnen details. Wat een cute hondje!

gwen
Gwen Stefani op de september cover van Harper’s Bazaar in een explosie van roze. Ze draagt een grote roze hoed met een matchende strapless roze jurk. Girly!

cover editie
Lucy Hale op de cover van de Cosmopolitan september editie. Ze draagt een lichte jeans met een opgeknoopt geel blouseje. Simpel aangekleed met wat kleine accessoires.

scarlett
Scarlett Johansson op de cover van Easy Living september. Ze draagt een zacht roze-paarse jurk met een diepe V-hals met pareloorbellen.

cover editdie
Op de Flare september editie staat Lindsey Wixson. Gehuld in een gouden en witte top met een bijpassende broek. Alsof dat nog niet genoeg goud is, draagt ze ook een gouden/bronsachtige jas. Golden girl Lindsey!

Nu is het aan jou! Ga jij op de cover met deze outfits of gooi jij het in de kliko?

Klik hier voor een overzicht van alle ‘Kledingkast of kliko’ artikelen!

Bronbeeld: Fashioncopious & Fashionfoiegras

Door Jitske