Celebs

Lievelingsitems van de sterren

Shirtjes, jassen, jurken, schoenen, armbanden, oorbellen… Het lijkt wel of de celebs elke dag iets nieuws aan hebben. Maar toch is er altijd een item waar de sterren geen genoeg van lijken te krijgen. Daarom worden ze er meerdere keren mee en in gespot! Kijk je mee?

zooey
Zooey Deschanel

Zooey is gek op een aantal dingen: zwarte panty’s, leuke hoedjes, girly jurkjes én haar gele ‘Pyramide’ tas van Prada.

selena
Selena Gomez

Ken je van die jeans die steeds beter gaan zitten naarmate je ze langer hebt? Zo eentje is deze waarschijnlijk voor Selena. Ze draagt de broek namelijk al vanaf 2010. Kijk maar naar de knieën! Deze jeans kosten overigens maar 45 dollar. Wat nou Hollywoodster?!

gwen
Gwen Stefani

Het is nooit saai met Gwen Stefani. De zangeres fleurt haar outfits op met een knalroze ronde zonnebril van 40 dollar.

cameron
Cameron Diaz

Bij een vrolijk iemand hoort een vrolijke tas! Cameron is helemaal weg van haar knalgele Reed Krakoff tas van 990 dollar.

lana
Lana Del Rey

Wanneer Lana een casual dag heeft, draagt zij het liefst haar Hudson ‘Nico’ skinny jeans van 158 dollar.

ashley
Ashley Tisdale

De lievelingstas van Ashley kun voor elke gelegenheid gebruiken: op de rode loper, op het strand, of als je gewoon boodschapjes moet doen. Deze 231 dollars zijn dus goed besteed van de actrice!

miranda
Miranda Kerr

Waar zijn we meer jaloers op: haar leuke man Orlando Bloom, haar looks, haar succesvolle carrière, haar lichaam, of toch die fantastische Louis Vuitton tas?

jessica
Jessica Biel

De ene helft van de tijd schittert ze op de rode loper en de andere helft van de tijd ziet ze er lekker casual uit in haar lievelingstrui. Go or no go?

kate
Kate Middleton

Ze is dan wel een prinses, maar Kate trekt ook gewoon een jasje meerdere keren aan. De ene keer draagt ze een ‘m op een jurkje en de andere keer op een skinny jeans.

taylor
Taylor Swift

Taylor draagt deze kleine tas het liefst met haar mee. Ze nam ‘m mee naar het strand, het park en haar date met Connor Kennedy.

Welk item zou jij het liefst in je bezit willen hebben?

Bron: People

Door: Emma