Celebs

Yay or nay? Gedurfde looks van celebs

Neonkleuren, hoge spijkerbroekjes, bikerboots… We kennen de meeste modetrends allemaal wel. Heel Hollywood wordt perfect gestyled gespot in de laatste mode. Maar sommige celebs gaan net even een stapje verder. En of dat nou altijd even geslaagd is?

jessica
Jessica Biel

Jessica is gespot in een blouse… Of is het toch een jurk? Oordeel zelf: vinden we dit leuk of moet de actrice weer heel snel haar bed in met deze pyjama-look?

whitney
Whitney Port

Whitney is gek op mode, dus ze wordt altijd gespot met de laatste trends. Deze keer lijkt de realityster / modeontwerpster net iets voor te lopen op de trends met haar ietwat aparte broek. Zou jij ‘m aantrekken?

shenae
Shenae Grimes

Los shirtje, hoog spijkerbroekje, bikerboots, dip-dye hair, Shenae doet het allemaal goed. Maar dan zien we daar iets wat op een kimono lijkt (eigenlijk zagen we die direct al, daar kun je niet omheen, maar dat is minder leuk voor dit verhaal). Is dit een fabulous go of kan ze de lange kimono beter in haar kast laten hangen?

madonna
Madonna

De superster ziet eruit alsof ze elk moment op een motor wil springen met haar stoere (halve) leren handschoenen die ze niet alleen op de opening van een fitnesscenter in Moskou droeg, maar zelfs op de rode loper tijdens de Golden Globes. Wat vind jij van Madonna’s "hand candy"?

alexa
Alexa Chung

Tuinbroeken zijn toch uit? Niet volgens Alexa Chung. Zij vindt ze zelfs leuk met korte pijpen. Wat vind jij, moet de (korte) tuinbroek weer in de mode komen? Wij vinden het haar erg leuk staan, jij?

gwen
Gwen Stefani

Gwen staat bekend om haar uitgesproken kledingstijl. Dat is ook nu te zien! Ze draagt een driedelige panteroutfit. Rawrrrr, een ode aan Nel Veerkamp…

rhianna
Rihanna

Deze zangeres is zeker geen ordinary girl. Rihanna draagt outfits die de meeste mensen niet aan zouden durven trekken. Op deze foto komt ze weer met iets origineels: een body chain! En goedkoop is het sieraad zeker niet, het kost namelijk 3900 dollar. Even sparen dus!

natalie
Natalie Portman

Just married! Er stroomden niet alleen felicitaties binnen, maar ook kritieken op de trouwjurk van Natalie Portman. De A-lijn jurk zou volgens de critici te kinderachtig zijn vanwege de ‘net niet’ lengte. Wat is jouw mening? (excuses voor de slechte foto)

kate
Kate Hudson

Kate ziet er casual uit met haar kleding, maar wat zien we daar aan haar voeten? Zouden deze laarzen de bikerboots vervangen?

Welke look zou jij durven aan te trekken? En wat zou je absoluut nooit aantrekken?

Bron: people

Door: Emma