Lifestyle

Boyspanel deel: 11

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

Vinden jongens het erg als meisjes ‘zeuren’?

Raoul (18)

Meiden die zeuren haat ik echt, tenzij er een goede reden voor is. Dus niet: ‘Lijk ik dik in deze broek?’ Nee, dat vind ik echt irritant!

Luc (20)

Iedereen zeurt wel eens; dat hoort erbij. Maar ik irriteer me aan meisjes die de hele dag door lopen te zeuren over van alles en nog wat. En iedereen begrijpt maar al te goed dat ze niet zeuren, maar dat ze gewoon willen horen dat ze er wel leuk uitziet of dat ze helemaal niet dom is of whatever. Complimentjes moet je verdienen, niet erom vragen!
Nog erger vind ik mensen die geen onderwerp hebben om over te praten; maar wel iets aan een gesprek willen toevoegen. En wat gebeurd er dan: over ALLES gaan ze zeuren! Deze soort mensen ben ik helaas weer veel tegengekomen tijdens skivakantie met school. Dit is niet goed, dat is niet goed, dit valt tegen, dit hadden ze beter verwacht pfff. Je bent niet verplicht om te praten hoor. So please shut up.

Etiën (15)

Ik denk niet dat jongens dit erg vinden, als vriendin zijnde moet je juist bij je vriendje terecht kunnen. Maar als een meisje de hele tijd over hetzelfde probleem blijft praten, dan kan het vervelend worden. Dan moet het echt al een serieus probleem zijn, anders wordt het wel zeuren.

Rolf (27) 

Haha. Deze vraag is geniaal. "Zeuren" of "praten over onzekerheden" is volgens iets wat veel meiden doen. Persoonlijk denk ik dat het meestal is om bevestiging te zoeken. "Ohwww. ik zie er echt niet uit vandaag!" Dan is het de bedoeling dat je zegt.. "Schatje, je bent juist heel mooi". Wat mij betreft hebben de meeste meiden die zeuren over onzekerheden dat helemaal niet nodig. Je bent veel knapper en mooier als je jezelf niet (continue) naar beneden haalt door je slechte punten te benadrukken. Dus please, laat dat zeuren achterwege. En jongens; geef wat vaker uit jezelf een complimentje. Dan is dat zeuren van die meiden helemaal niet nodig 😉

Wat vinden jullie van meisjes die roken?

Raoul (18)

Helemaal NIET chill! Ik rook zelf niet, dus ik vind het ook niet lekker als zij rookt. Maar als ze niet kan stoppen en ik ben erg verliefd, dan kan ik het misschien door de vingers zien.

Luc (20)

Dat moeten ze zelf weten, het zijn niet mijn longen die ze verpest. Als mijn vriendin voor het zoenen maar wel even haar tanden poetst of een kauwgum pakt na het roken; zoenen met een asbak is niet cool!

Etiën (15)

Ik zou nooit met een meisje gaan die rookt. Hier knap ik echt op af. Het lijkt me echt onprettig als je met een meisje zoent die rookt, vaak hebben zij een vieze rokers adem. Een meisje moet al echt geweldig zijn, mocht ik gaan twijfelen. Deze kans is erg klein.

Rolf (27)

Als niet roker is zoenen met meisjes die roken eigenlijk best smerig. Dus liever geen rokend meisje. Nu heb ik gelukkig het voordeel dat ik een niet-rokende-vriendin heb. Denk echter niet dat roken een "belemmering" is om niet op iemand te vallen. Maar nogmaals, als je mag kiezen liever niet. Moet ik er wel eerlijk bij vermelden dat ik zelf nooit echt gerookt heb. Behalve stoer doen op je 13e dan 😉

Als jongens een meisje voor de eerste keer zien: waar kijken ze dan het eerst naar?

Raoul (18)

Precies naar dat, waar een meisje ook bij een jongen naar kijkt. Kleding is in mijn ogen erg belangrijk, ik reken niemand die minder leuke kleding draagt, maar leuke kleding trekt gewoon meer aan.

Luc (20)

1. ogen
2. mond
3. haar
4. figuur (totaalplaatje)
5. boezem
6. kleding
7. kont

Soms komt nummer 5 ook wel eens op nummer 1 te staan 🙂

Etiën (15)

Ik kijk als eerste naar het gezicht en lichaam (gelet op de rondingen). Uiteindelijk moet het een juiste combinatie zijn van uiterlijk en innerlijk. Sommige jongens beweren dat het om het innerlijk gaat, maar ik vind dat uiterlijk er ook toe doet. Het liefst een mooi figuur, niet te dun en niet te dik, en een leuke uitstraling.

Rolf (27)

Dit is niet te beantwoorden. Waar kijk je als jongen het eerste naar? Ligt er helemaal aan per meisje. Meestal kijk je het eerst naar iets dat opvalt, bijvoorbeeld mooie grote ogen, opvallende kleding, of schitterende krullen. Ook minder mooie (opvallende) dingen vallen vaak als eerste op. Volgens mij is het echt niet zo dat jongens als eerste alleen naar billen en borsten kijken als ze je voor het eerst zien. Als ik dan toch een algemeen antwoord mag geven: ogen en lach!