Lifestyle

Boyspanel deel: 13

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

Jongens vinden vaak dat wij het initiatief moeten nemen, maar hoe moeten we dat aanpakken?

Raoul (18)

Ik vind niet dat jullie het initiatief moeten nemen. Denk dat ik hierbij ook voor veel jongens spreek, daarnaast vind ik die initiatiefvragen vaak raar… Ik bedoel, als jij iemand wel ziet zitten en hij jou ook dan, voel je dat wel op een bepaalde manier toch? En gaat de rest vanzelf!

Luc (20)

Niet zo moeilijk lijkt me… Als je iemand leuk vindt, stap er lekker op af en maak een praatje. That’s it! Of verras je vriend een keer met een leuke activiteit. Doe eens iets geks. Impulsiviteit rocks!

Etiën (15)

Probeer al je moed bij elkaar te verzamelen en stap gewoon op die leuke jongen af. Maar het is niet zo dat jongens vinden dat meiden het initiatief moeten nemen, dat ligt helemaal aan de situatie. Meestal gaat het gewoon vanzelf als het goed klikt.

Rolf (27) 

Ik vind zeker niet dat meisjes het initiatief moeten nemen, maar ook zeker niet dat jongens dat moeten doen. Het ligt in mijn ogen gewoon een beetje aan de situatie. Als een meisje dan toch initiatief moet nemen, dan werkt oogcontact bijna wel altijd. Kijk een paar keer, kijk of hij terug kijkt en doe dat een paar keer achter elkaar. En glimlach er bij. Als die jongen een beetje ballen heeft reageert hij vervolgens wel op jou. Je moet het hem ook niet té makkelijk maken 😉 En mocht hij dan nog niet happen.. spreek hem eens gewoon aan. Je hoeft echt geen ingewikkelde openingszin te gebruiken. Begin met een vraag, geef hem een complimentje over zijn outfit of schoenen, etc. Als hij je interessant vindt komt er vanzelf wel een gesprek op gang. Vind hij je niks, dan kapt hij het wel snel af denk ik zo.

Wat denken jullie als jullie onze reacties lezen? En dan vooral die van ‘… is super lekker’ et cetera.?

Raoul (18)

Dan denk ik; ‘Aight’. Haha!! Come on? Wat zou jij denken als 100 jongens typen dat je lekker bent?! Toch moet ik zeggen dat ik het soms wel raar vind dat er meer reacties over de jongens zelf gaan, dan over de antwoorden waar wij tot laat over nadenken….

Luc (20)

De reacties zijn altijd leuk om te lezen voor een egoboost,  maar ze betekenen niet veel. Zo’n reactie is pas serieus te nemen als je ze in het echt ontvangt van iemand. Het is zo gemakkelijk om op internet te reageren op iemand die ”super lekker” is. Helaas (voor jullie) is internet ook een plek om een volledig andere identiteit aan te nemen. Zo zijn wij bijvoorbeeld allemaal zwaar gephotoshopt op de foto’s hier en in real life niet om aan te zien!! 😉 Dames: let op met wie/wat je tegenkomt op internet!

Etiën (15)

Het is natuurlijk wel leuk om de reacties te lezen, maar er zijn ook zat mensen die anders over je denken. Ik denk dat iedereen het wel leuk vindt om een compliment te krijgen…

Rolf (27)

Goede vraag. Ik vind het altijd leuk om de reacties te lezen; is toch fijn dat je het ergens voor doet en dat meiden wat aan je antwoorden hebben. Snap best dat niet iedereen het met mij eens kan zijn, maar probeer altijd wel te vertellen waarom ik iets vind. Ik lees vaak dat ik “kritisch” of “negatief” ben; ik probeer vooral eerlijk te zijn, want denk dat daar de meeste Girlscene bezoekers wat aan hebben. En als dat soms wat negatief overkomt, so be it. En wat voor de bijna iedereen geldt, is dat het altijd wel leuk is een complimentje te ontvangen. Vind alleen wel dat Etiën soms wel erg veel gezeur over zich heen krijgt. Denk dat het voor meiden van 13-15 juist erg interessant is om te weten wat een leeftijdsgenoot ervan vindt. Mijn mening doet er (denk ik) wat minder toe als je 13 bent. Snap best dat als je 17 bent de mening van een vijftienjarige jongen minder boeiend is. Maar zeg dan niks.. Hij doet ook meer dan zijn best!

Wat denken jullie dat de beste plaats is om een meisje/vrouw te ontmoeten?

Raoul (18)

Op school? Of op het werk? Het maakt het eigenlijk niets uit, het gebeurt spontaan en daar is geen beste plaats aan gebonden. Meestal heb je wel al (veel) contact met diegene.

Luc (20)

De beste plaats om een vrouw te ontmoeten bestaat niet. En als het bestond dan zou het daar ten eerste bomvol met mannen zijn. En ten tweede komen de vrouwen er dan niet meer omdat ze met rust willen worden gelaten. Een partner moet je niet zoeken maar tegenkomen! En dat kan overal gebeuren. Van het vriesvak in de Albert Heijn tot aan de wachtrij van de Droomvlucht in de Efteling. Opletten dus ! 🙂

Etiën (15)

Op plaatsen waar je bekend bent, dit kan in een leuk kroegje zijn maar ook op de sportclub. Er zijn niet echt beste/bekende plaatsen waar je iemand kunt ontmoeten, meestal gebeurt dit spontaan.

Rolf (27)

Tegenkomen kan overal, maar denk dat je de meeste kans hebt op school, sportclub, werk, (studenten)vereniging, uitgaan of gewoon uit de buurt. Is volgens mij niet een “beste plaats” om iemand te ontmoeten. Gaat eerder om wie het is, dan waar het is.